Veckans planer: JUNI!

av Stina

Gulliga ni! 

Idag pluggar jag och imorgon har jag tenta. Tjoflöjt! Efter det har jag unnat mig att gå på en ordentlig ansiktsbehandling. Mmm längtar redan. Bara en vecka kvar tills jag är HELT klar med mastern. Otroligt. Skönt när jag slutar tjata om den väl?

Jag är just nu helt frälst i restorative yoga. Det är en yogaform som bara fokuserar på vila, återhämtning och återuppbyggnad. Med hjälp av olika yogapositioner skapar man förutsättningar för kropp, nervsystem och sinne att varva ner och påbörja återhämtning. 

Restorative är verkligen aktiv vila som ger effekt på djupet. Jag upplever ofta att en Netflixpaus i soffan eller ett yinyogapass med djupa stretcher inte ger samma avslappnande effekt. Efter en klass restorative känns det som att jag sovit en hel natt, och i salen känner jag mig så omhändertagen och trygg.

Jag är faktiskt lite sugen på att gå en lärarutbildning i restorative nu i juni…

Har du provat restorative yoga?

3 kommentarer
0

3 kommentarer

Elisabeth maj 27, 2019 - 16:02

Stort grattis till att vara färdig med mastern!! Jag läser också sista terminen på mastern och har försvar och opponering kvar nästa vecka, sen är (förhoppningsvis) examen där! Vad skönt att unna sig en ansiktsbehandling efter tentan, ett så bra sätt att unna sig! :D Jag har inte provat restorative yoga men har funderat på det ett tag. Kör en del yinyoga och älskar det men med tanke på en effekt du känt av restoritave i inlägget blev jag sugen på att prova restoritave! Kanske ska göra det någon gång nu i slutspurten av mastern? :)

Reply
Stina maj 27, 2019 - 19:57

Tusen tack! Lycka till!
Tycker verkligen du borde prova, tror moderna människor behöver mer ”conscious relaxation” :)
Kram!

Reply
Elisabeth maj 28, 2019 - 07:17

Tack detsamma!
Ja eller hur! Bokade faktiskt in mig på en restoritave yoga imorgon kväll, ska bli kul att prova. :D
Kram!

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer