Veckans fokus, ett hemligt projekt och jävla Merkurius

av Stina

Vecka 11! Palindromvecka! Älskar palindrom. Det måste finnas något magiskt med det visst? Är inte så inne i sådan symbolik som siffror, planeter och stjärntecken – trots att jag är yogalärare.

På tal om det så har all min teknik förstörts de senaste veckorna: telefonladdarsladd gick av, datorladdare fick bytas ut, datorn hänger sig, mobilen stänger av sig och hårddisken vill inte ansluta till datorn. VAD I!!! Josefin sa att när teknik strular kan det vara Merkurius som är och svajar. Vi kollade aldrig upp ifall så var fallet men det var ganska skönt att lägga över ansvaret för haveriet på planeterna.

Den här veckan har jag försökt att inte boka in så satans många möten. Efter förra veckans mötesmaraton och helgens väggmålande ligger jag efter på en massa fronter. Börjar dock veckan svagt med flera möten idag… Kommande veckans fokus blir därför:

MASTERUPPSATS
Få ut enkät och börja skriva ihop teoretisk referensram och metod. Deadline är 13 maj och vill inte (läs: vägrar) sitta dygnet runt sista veckorna.

HÄLSA
Tid hos naprapaten och tandläkaren. Men vill också komma igång med träningen! Har fått in en morgonyogarutin igen och vill komplettera med något pass och löpning. Måste bara skaffa ett par träningsskor först pga slängde mina trasiga på Bali. 

SAMARBETEN
Ska förbereda ett och sätta ihop ett förslag för ett annat.

HEMLIGA PROJEKTET
Har hintat om detta förut, men håller på att lansera en greeeej. Hatar att vara hemlig men det är på ett sådant tidigt stadie. 

FILM
Så fort jag lyckats laga min externa hårddisk (ÅNGHÄST att den har lagt ner) ska jag börja göra lite filmer. Kul va? 

VÄNNER
Träffa lite gamla vänner jag inte sett sedan innan Australien.

LÄGENHETEN
Måla skåp, en vägg och 6 stolar + ett bord. Flytta ett skrivbord och hämta ett nytt.

SOCIALA MEDIER
Uppdatera bloggen, dokumentera upptåg på Instagram, spela in Give a Fuck-podden och fylla på hos Studio Stinza. 

Attans. Inser nu att listan är för lång för att jag ska hinna med allt. Det är så otroligt bra att få ner det man har i huvudet i skrift! Tur att jag ska träffa min mentor om en halvtimme, kanske blir dagens fokus Prioritering med stort P. 

Hoppas ni får en underbar vecka!
Puss 

2 kommentarer
0

2 kommentarer

Erika mars 12, 2019 - 13:53

Hej Stina! Skulle du kunna skriva lite om din magisteruppsats och arbetet kring den? Jag håller själv på och skriver min och har sån otrolig ångest kring detta, trots att jag aldrig haft svårt att förhålla mig till mina studier innan. Prestationsångesten gör det omöjligt för mig att ta tag i det hela, och vet inte alls hur jag ska strukturera upp det. Skulle därför vara guld värt med lite tips, då du verkar ha en ganska oproblematiks approach till det hela. Du är bäst!

Reply
Stina mars 12, 2019 - 20:13

Hej Erika! Det kan jag absolut göra. Vilken grej att du också skriver din! Skriver du själv? Återkommer i dagarna med info, tankar och tips! KRAM

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer