Veckan som var

av Stina

VECKANS KÄNSLA
Som att försöka spela schack på ett bräde som hela tiden roterar. Dvs viktiga strategiska val måste göra, men förutsättningarna skiftar snabbt.

VECKANS SKÖNASTE
Måndagens ansiktsbehandling hos Decléor. Snacka om lyxigt sätt at starta veckan på. Också skönt att äntligen ha skaffat noise cancelling-lurar. 

VECKANS YOGA
Höll företagsyoga och tog med mig mattor. Gick själv på tre klasser (två flow och en yin) på Altromondo på Grev Turegatan. Känner att jag verkligen behöver gå på mer klasser just nu för att få välbehövliga pauser i vardagen då jag kan släppa allt. Kan verkligen rekommendera Embodied Flow med Anja Bergh! Min nya grej.

VECKANS GODASTE MAT
Arrbiatan med Burrata på Taverna Brillo.

VECKANS GODASTE DRYCK
På Bar Oas uppe på Drottninggatan. Otippat ställe för en bra och mysig vinbar! Drack en perfekt fizzy red och andra glaset jag skulle ta slog jag ut över hela bardisken :-)))) 

VECKANS PLAGG
Totalmys med denna midjekorta faux sherling. Från Pull & Bear! Perfekt i fredags då jag var lite känslig och hade känslorna på utsidan. 

VECKANS TIPS
Soppa i take away-mugg och macka för 89kr på Ingrid på Nybrogatan. Det är något så mysigt med att dricka soppa ur mugg. De har alltid några olika varianter. 

VECKANS FILM
Min kille övertygade mig om att se Matrix igår. Jag trodde att jag skulle hata den men ICKE. Nästan filosofisk?? Och profetisk??? Haha jag kanske är basic nu. Som att citera Steve Jobs och obsessa över Hjärnstark.

JUST NU
Satte nyss upp en skohylla som blev sisådär. Antiklimax. Gör ärenden, äter upp alla bär i kylen så jag kan frosta av den och bränner av en lista med to-dos. Ska till sjukgymnasten strax.

HELGEN
Ska på middag/fest ikväll med ZINQ som jag gör samarbete med och Hoss Agency. Imorgon ska jag tydligen springa Hässelbyloppet???

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer