Vecka 37: höstgnäll, yogakläder och planer

av Stina

Glad måndag finisar! 

I lördags natt andades jag rök när jag var på väg hem från en fest. Det, tillsammans med att jag förlorar känsel i höger stortå, är tecknet på att hösten är på gång. Jag är tyvärr inte peppad. Gillar inte att frysa om händerna när jag cyklar och börja ha halsdukar och frukta varenda glipa mellan sko och byxa (svårt för en långis som jag att undvika på de flesta byxor och tights). Men: SVENSKA ÄPPLEN. Det kan man se fram emot.

Vad känner ni inför hösten?

Nog med det oinspirerande höstgnället! Här är lite bilder från mitt härliga samarbete med Zalando som går live idag. In på min Instagram och kika vetja? <3 

Fick välja några favoriter från deras sportsortiment inför hösten. Här lite sköna och färggranna yogakläder från Nike som livar upp. Finns i massor av olika färger!

Och en störtmysig college från Filippa K Soft Sport. Bra grej när hösten faller på. Blir alltid lite sval under shavasana.

VECKANS PLANER

MÅNDAG: Full fräs på jobbet och posta detta samarbete.
TISDAG: Frukost och yoga på NK Sport, jobb och julmiddag (??!!) med Leksand och Johanna Ljunggren/Detox Life. 
ONSDAG: Frukost med HON x Ralph Lauren, möte med Deep OMs partner NAIA för att prata aktiviteter inför hösten. Så peppad på fler Deep OM-nedslag, dvs mina och Anna Korsgrens DJ Yoga sessions. Öppning för restaurangen Giretto med pizza och drinks.
TORSDAG: Pizzalunch (hehe älskar) med A-K & Pontus på nya favvon Slice of New York. På kvällen min BÄSTA musikal Så som i himmelen på Oscarsteatern. Såg på genrepet för ca ett år sedan och både skrattade och grät. Även filmen är magisk tips tips.
FREDAG: Funderar på att ta en off grid-helg. Kanske i skärgården. Känns som att jag behöver en stadspaus. 

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer