Själv kvar på Bali – så här ser min vardag ut

av Stina

För ett par dagar sedan åkte Albin hem och jag är själv kvar på Bali. Vi har umgåtts i princip varje dag sedan september, vilket har varit en otrolig lyx, speciellt eftersom vi inte hann ses så mycket i våras.

Jag ska vara kvar i tre veckor till och det känns riktigt bra! Precis lagom lång tid för att landa i alla upplevelser, fokusera på mitt välmående, umgås med lite Balivänner och komma igång med min masteruppsats.

Så här ser min vardag ut just nu

Jag bor själv på ett supermysigt ställe där jag känner mig trygg, personalen är gullig och de har god frukost (mangon och drakfrukten här är amazing).

På mornarna surfar jag (suger på det men vattnet är varmt, morgonljuset är fantastiskt och jag mår bra efteråt) eller yogar/tränar på mitt favvoställe Odyssey Mvmt jag har gångavstånd till.

Odyssey ligger runt hörnet från Tropical Nomad som ni ser på bilden ovan. Det är ett coworkingspace med AC och good vibes för att get shit done. Vid lunch beställer jag oftast mat från någon restaurang med appen GOJEK (typ som Uber Eats) och sen skriver/jobbar jag lite till.

Om jag inte redan tränat/yogat kanske jag gör det vid 16. Eller går på Ecstatic Dance (det ska jag göra idag!). På kvällen äter jag middag med vänner eller själv.

När jag kommer hem från middagen älskar jag att ta ett kvällsdopp i poolen på mitt ställe, det är något magiskt med det. Redan avrundar jag kvällen med att läsa en bok eller fixa något på datorn. Somnar typ 22-23. Inget partyliv här som ni märker!

Kommer bryta av rutinerna ibland med utflykter eller upptåg, men ser fram emot att ha lite av ett ”vanligt” liv här också. Tror jag behöver lite egentid, tystnad och tid för reflektion.

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer