Min mest likeade bild någonsin (+ FREDAGSLISTAN!)

av Stina

Idag är det sista fredagen före jul. Jag har inte gett er en enda lista på julklappstips, ingen adventsnedräkning, ingen ”Decemberutmaning” och inga julmattips. Dels är jag lite off-sync med julen här i Australia. Men jag har också bara varit så himla trött på allting. På all konsumtionshets, alla tips och alla kalendrar. Jag tänkte att ni kanske inte behövde mer sådant?

För antitesen till hets har jag iallafall pratat om julångest i veckans podd. Det är inte så tungt som det låter utan ett ganska kul avsnitt faktiskt. Men i övrigt har jag haft fullt upp med att resa runt.

VECKANS BÄSTA
Att jag fick träffa QUOKKAS! Bilderna ovan är min mest likeade post på Instagram (breakar snart 1000), så jag gissar att det inte bara är jag som älskar dessa goa, glada gnagare. Ska lägga upp lite mer bilder från Rottnest Island där de fanns snart!

VECKANS SÄMSTA
Att jag igår lyckades bränna mig på hela nedre delen av ryggen. Har varit försiktig, smörjt mig med SPF 50 och varit max en timme på stranden åt gången. Men idag blev jag kaxig. Och det straffade gud med detsamma. Får alltid sådan ångest när jag bränt mig?? Känner någon samma?

VECKANS AUSTRALIENTIPS
Rottnest Island såklart! Och South West-området i Western Australia. Så vackra stränder överallt. En personlig favorit var Meelup Beach vid Eagle Bay. Kritvitt och folktomt.

VECKANS MATOBSESSION
Oooh ätit så mycket gott denna vecka. Men måste säga Peko Peko i Dunsborough OMG. Åt lunch där två dagar i rad och sörjde att maten skulle ta slut redan MEDAN jag åt den om ni fattar? Haha jag är en galning. Men det är iallafall himmelriket för summer rolls, nudelsallader och all things ginger.

VECKANS YOGA
Försöker med lite hotellrumsyoga på mornarna, även om det bara blir lite stretch. Har också varit på en lokal yogastudio i beachorten Yallingup. Perfekt grej för att börja prata med locals!

JUST NU
… ska jag yoga på ett ställe som heter Swell Yoga i Margaret River. Sen frukost på nya favoriten Margaret River Bakery som jag hittade igår. Troligtvis blir det smashed avo toast igen. Och chai. Och kanske dela på en almond croissant? Yolo.

HELGEN
Idag kör vi vidare söderut. Ikväll till ett ställe lite inåt landet i skogen. Och imorgon vidare mot en ort som heter Denmark (lol) och Albany. Där stannar vi i två nätter innan vi styr kosan mot Perth igen.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer