Life update – de senaste åren och stora förändringar!

av Stina

ÄLSKLINGAR.

Nu händer det grejer må ni tro.

Men först en kort recap.

2012 började jag på Handels och läste en kandidat. Jag var lite vilse i pannkakan om vad jag ville göra i framtiden, men jag hade otroligt roligt under tiden. Här ovan trodde jag till exempel att bank kanske skulle vara en grej (längst till vänster). HA!

I trean pausade jag lite för att starta dryckesföretaget NOA Relaxation, som sen bytte namn till NOA Relax & Focus. Vi växte snabbt och tog in kapital till en värdering på 9 miljoner euro. Otroligt var det!

Efter 1,5 år ville jag bli klar med min utbildning, samt lära mig mer om olika branscher. Så jag tog examen från Handels samma vår som jag jobbade på byrån Pond som digital strateg med kunder som SJ och Bonnier. 

Så här såg jag ut för 3,5 år sedan då jag bytte jobb till strateg på byråerna Scandinavian Design Group och McCann Stockholm (som suttit mer eller mindre ihop under tiden). På den tiden hade jag kort hår och oftast svartvita kläder. Väldigt reklamigt.

Jag har jobbat med kunder inom storbank, kattmat, finlandsfärjor, vegetarisk mat, fondförvaltning, kreditkort, glögg, hotell och massa annat. 

Under tiden tog tjänstledigt för att läsa min tvååriga master på Handels i Business & Management. Dessutom pluggade jag en termin på Melbourne Business School, levde #vanlife runt om i Australien, började blogga, startade en podcast,  började göra sessions med Deep OM, lanserade Color Cone och skrev min masteruppsats från Bali med professor Micael Dahlén som stöd på Skype.

Jag struntade i hur, var och i vilken ordning man skulle göra saker helt enkelt.

Sen tog jag alltså examen – i våras. Blev Master of Science (but also of Love). Nästa år ska jag få diplom i Stadshuset i långklänning. Vet inte riktigt varför ceremonin är så långt efteråt.

Sedan i somras har jag iallafall jobbat på SDG/McCann, drivit Color Cone, utvecklat vårt Deep OM-koncept mer och gjort mycket kul på mina sociala kanaler. 

Nu är det dags för nästa steg.

Jag ska lämna konsultvärlden (iallafall for now, herregud vill inte råka göra en Löwengrip och ba ”HEJDÅ SVERIGE” haha) och jobbar kvar till mitten på december. Color Cone kommer rulla vidare, förhoppningsvis med lite stöd där.

Och så det stora.

Jag kommer jag vara med och starta och driva ett helt nytt bolag. Nu har precis alla bitar fallit på plats, och jag är beyond peppad. Det känns lite som att allt jag tidigare gjort har lett mig hit. Varumärket och produkten är väldigt nära mig som person, och de som kommer vara involverade (partner, advisory board, investerare) är till största del otroligt inspirerande och imponerande kvinnor.

Mitt fokus kommer att vara all things brand & marketing. Jag kan inte tänka mig någonting roligare!

Supersnart berättar jag om själva företaget. Det lanseras inte långt in på nya året!

Jag kommer fortfarande vara aktiv på sociala medier, älskar ju det! Men kommer dra ner på podd och blogg. Bloggen tar ju faktiskt en del tid, och jag kan inte göra den rättvisa när jag inte kan lägga den tiden. Så säger absolut inte hejdå för alltid. Kommer skriva något mer kvalitativt eller informativt inlägg då och då, och isåfall länkar jag upp från Instagram!

Att podda är otroligt, och nu kanske det snarare blir i samband med mitt nya jobb. Eller som gäst! Dessutom kommer jag ladda upp lite Youtubevideos snart igen (som jag bara skjutit upp att klippa). 

Jag älskar er och det har varit en fantastisk resa. Så det lite blogglugn framöver, och istället nya utmaningar. NU ÅKER VI!

0 kommentarer
4

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer