Långhelgen genom massa bilder (+ vad jag gjorde efter examen)

av Stina

ONSDAG

Min långhelg började på onsdagen. Det var däremot min flängigaste dag på länge. När jag inte hade möten hade jag konstanta telefonmöten i hörlurarna medan jag gjorde ärenden, bland annat köpa och fixa för parkhäng i Kransen. 

Enkelt recept på mys: vindruvor, popcorn, lådvin, en bärbar högtalare, girlanger i träd och yogamattor i gräset. När vi blev hungriga köpte alla takeaway från olika ställen i närheten. 

Glad var jag!

TORSDAG

Min vän Franziska sov över på soffan för hon bor annars i Danmark. Katterna hade levt rövare hela natten och bl.a. krafsat ner jord från en blomkruka över henne samt haft ner en tavla???

Det var varmt och vi gick direkt ner till bryggorna vid Mälaren. Baddräkten är härifrån (adlink).

Iiiiiih vad kallt det var. Mitt rödvinstunga hjärta efter gårdagens häng slog dubbla slag. 

När vi lufttorkat styrde vi stegen mot Kniv & Kavel i Aspudden för frukost. Ja men man ÄLSKAR ju nya lokala ställen. Här en rabarbercroissanthistoria jodå. 

Tittar på gamla bilder från husen i områden och MÅR. Senare på dagen släpade jag med mig Albin hit igen för rabarbersaft och lunchmackor, plus ett till bad. 

Hann med kattmys och tvätten också. Jag bara älskar när de sitter så där?? Haha allt blir roligare med katter. Ser ni hur mjuk hon är? Det är så mjukt att man nästan får panik när man klappar för att man inte får NOG av det mjuka.

FREDAG

I fredags såg jag ut som någon i Lilla huset på prärien med romantisk syrénlila klänning och boots. Första stoppet för dagen var hos tandläkaren som ska ge mig en bettskena. Det blir dyrt må ni tro, men hoppas att det ska hjälpa mot min käk- och huvudvärk.

Efter tandis hojade jag iväg till Edita, eller Foodjunkie som hon kallar sig själv på bloggen och Instagram.

Hon bjöd på årets första svenska jordgubbar! Mmm som man längtar varje år va. 

Lunchtips!!! Sommarrullarna med tofu på Eatnam. Tre sa de var lagom till lunch, men en fjärde hade nog fått plats. Satt där och jobbade några timmar medan jag nästan fick värmesvallningar.

Efter en yogaklass på Altromondo mötte jag upp kompisar på nya Surfers i Humlan. Sådan underbar sommarkväll!

Min kompis Alice hade denna queeniga väska. Villhöver en pälsväska tills när katterna försvinner. När vi var 9 kvinn starka fick vi mirakulöst nog bord och åt sischuanrätter tills munnarna nästan domnade bort. Mitt tips till er: kör dubbla (minst) beställningen ingefärstofu och hoppa nudlarna pga bara starkt. Köp rättikasalladen också och bryt av hettan. Och be om mer ris  – det är gratis och gott!

Sedan cyklade jag hem i den ljumna juninatten.

LÖRDAG

Gick upp redan klockan sex för att cykla till Kungsholmen där min vän Sandy hade en heldag med fokus på inre och yttre hälsa. Jag höll i yogan på morgonen, och fick därefter en god frukost. 

Men sedan behövde jag avvika för att köra en Deep OM-session på Urban Delis takpark. Wow vad varmt och härligt. Fullsatt och lite därtill så riktigt bra stämning. Att NAIA var med och bjöd på dryck blev en livräddare i sammanhanget. 

Vi kommer köra tre gånger till: 19/6 (7.30), 13/7 och 20/7 (11-12). Vi går ut med biljetterna snart så håll utkik!

När jag kom hem insåg jag såklart att jag bränt mig på axlar och rygg… Tänkte ju inte på solkräm när jag åkte hemifrån så tidigt på morgonen.

Efter lunch var jag helt slut så behövde konceptet Nap med Cat.

Var trött och mosig efter solbränna + sova-på-dagen, men var sen till Söder Runt jag skulle springa så fick sätta fart. Kl åtta var det 10 km jippolopp som var fint och kul! Sprang på 56min som jag ändå var nöjd över! Firade med en öl och åkte hem. 

SÖNDAG

= idag! Inledde föga förvånande dagen med en frukost på Kniv & Kavel igen. Resten av dagen har jag haft träningsvärk, ätit dumplings, förberett mig för jobb imorgon och kattgosat. 

3 kommentarer
0

3 kommentarer

Alice juni 9, 2019 - 19:29

Så kul att hänga i fredags! Och grymma du som körde koll och yoga dagen efter 😍

Reply
Stina juni 9, 2019 - 19:52

Verkligen! Haha jag hade inte sprungit om jag följt med er ut om man säger så… Låt oss ta en AW/middag snart!!

Reply
Alice juni 9, 2019 - 19:30

Ska stå lopp* …

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer