Jag väljer öppenhet

av Stina

Den senaste veckan har jag tänkt en del på stängd- och öppenhet. Det blev därför även temat på vår Deep OM-klass i fredags. 

Nu när hösten rullar in är det lätt att vi stänger in oss. Vi stänger dörrar och fönster. VI stänger in oss i jackor och halsdukar. Och kanske är vi inte lika benägna till spontana sociala möten eller att möta främmande människors blickar.

Dessutom, är det lättare att bli instängd i sinnet och kroppen. Vi biter ihop, rynkar pannan och hukar oss i kylan.

Ofta vänder vi oss mot andra för att hitta svar eller bekräftelse. Vi vill ha vägledning eller ett kvitto på att vi gör rätt. Men du gar nästan alla svar på insidan. Om du öppnar upp och litar på att du är exakt där du behöver vara just nu, kommer svaren till slut att komma komma till dig.

Precis som att vi stänger in och själva när hösten kommer, kan vi också stänga ute andra. Vi skapar imaginära väggar mellan oss och andra människor. Vi fokuserar på hur olika vi är andra, istället för hur lika vi är.

Därför väljer jag öppenhet som tema denna vinter! Ska påminna mig själv så jag inte glömmer. När jag är öppen så händer det roliga, spännande och härliga. Yoga är en perfekt påminnelse.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer