Hur det går mot surfingen, surfen, maten och mitt nya (iiih) Bali-visum

av Stina

Jag har så dålig koll på veckodagarna numera. Haha jag är en sådan som man hatar, jag vet, men jag märker inte någon skillnad på vardag och helg. Möjligen att det är fler människor på barerna på fredagarna, men knappt det eftersom så många är här på semester.

Det är iallafall lördag kväll här på Bali och jag tänkte dela med mig av lite grejer från veckan. Bilderna är från när vi var i Ubud en dag förra veckan. Vi gick på yinyoga på gigantiska yogabarn och åt smoothiebowl-buffé på Alchemy. Vill dit mer snart!

VECKANS BÄSTA
Ecstatic dance i torsdags. Det var galet roligt. Ecstatic dance är en slags ostrukturerad danslektion, utan någon som helst koreografi. Vår underbara lärare Jaqueline guidar oss genom kroppen och de fyra elementen, men uttrycket är fritt. Allt fokus är på att röra sig så som DU känner för, och inte vad som är snyggt. Frigörande, starkt och roligt!

VECKANS PODD
Give a Fuck med A-K & Stinza om varför alla som heter Patrik ska dra åt helvete. Eller snarare de som ”Patrik” symboliserar. A-K lägger även ut en teori om att vara mindre snäll 2019 och jag pratar om flum, kvinnlig energi och women’s circles. Lyssna i Podcaster (Give a F***) eller Acast (Give a Fuck). 

VECKANS UTMANING
Att hitta ett tyst, välisolerat rum med wi-fi för att spela in podcast. Antingen är det en massa ljud, AC, dåligt internet eller så ekar det i väggarna. Give a Fuck-podden blir lite lidande, men framför allt en ny , egen podd som jag vill börja spela in. Har manuset klart, men hittar ingen bra inspelningsplats… Suck.

VECKANS YOGA
Klasser lite här och där. Jag gillar faktiskt yoga i den fuktiga värmen!

VECKANS MEDIEKONSUMTION
Sex Education på Netflix!!! Så mysig, kul och bra om en sexuellt hämmad engelsk high school-kille vars mamma är sexterapeut. Underbara karaktärer rakt igenom och Gillian Anderson från The Fall är magisk. Längtar redan efter säsong 2!

VECKANS SURF
Jag har börjat surfa! Så galet roligt. Efter första lektionen med underbara Ayok (som surfat sen barnsben) blev jag uppgraderad från stor ”foam board” till hård bräda. Det var skakigt och jobbigt, men stod på brädan nästa varje våg! Sista vågen surfade jag hela vägen in och slog brädan i smalbenet när jag ”graciöst” skulle hoppa av. Fick ett ordentligt blåmärke.

VECKANS MAT
Give Café som jag skrev om HÄR, men också smoothie bowlen på La Mocca, burgaren på La Bandida och våfflorna med kokosyoghurt och bär på Motion. Mmm jag lever mitt bästa matliv här i Canggu som ni förstår.

JUST NU
Sitter i sängen och skriver blogg medan Albin spelar gypsy jazz från Youtube bredvid.

HELGEN
Imorgon ska vi upp svajnatidigt för att surfa. Klockan sju ska vi vara i vattnet. Det är bra för oss. Det är lätt att sega bort mornarna när det inte finns något jobb att gå till.

NÄSTA VECKA
Ska börja träna på Odyssey Mvmt, som har både yoga och funktionell träning. Ska bli kul med lite (mer) svett! Ska också försöka surfa lite själv för första gången. Hjelp. På torsdag ska mitt nya visum hämtas upp. Jag har sökt ”visa extension” för att få stanna lite längre… Utöver det ska jag äta mer god mat och sitta och jobba på Tropical Nomad.

Ska berätta lite mer om vad jag pysslar med när jag säger att jag ”jobbar” snart.

2 kommentarer
0

2 kommentarer

Alexandra januari 22, 2019 - 09:19

Älskar din blogg Stinza! Kan du inte dela med dig om dina bästa tips för att lyckas på sociala medier? Idag känns det som att det är ett krav att lägga upp fina bilder utomlands för att lyckas, hehe. Går det att göra ens utan det? Puss och kram!

Reply
Stina januari 25, 2019 - 06:00

Tack Alexandra vad glad jag blir! Absolut. Tyvärr finns det ju inte ett idiotsäkert framgångsrecept, och alla ger olika tips. Vissa blir jättestora genom att ha en intressant historia och mycket att säga, medan bilderna inte är mycket för världen. Dock tror jag det kan vara svårt om man liksom inte är ”känd” från början. Olika medier har olika funktion, och jag tänker lite att Instagram är lite som en inkörsport i att få berätta mer på blogg och i podden. Och Instagram är rätt bildfokuserat. Ta många bilder på en gång när du är i en fin miljö, och använd en flödesplaneringsapp som t.ex. UNUM eller Planoly. Snart kommer jag faktiskt lansera en produkt för att hjälpa tjejer i din situation på sociala medier – håll utkik!

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer