Hej vecka 38! Jag är tillbaka.

av Stina

Förra veckan var det rätt låg aktivitet på bloggen. Eller, försöker verkligen skriva minst varannan dag, dvs ca 4 inlägg i veckan. Tycker ni det är lagom?

Förra veckan blev det två, mycket för att jag åkte ut till skärgården på fredagen utan dator och stängde av min mobil i över ett dygn. 

Så dessa bilder tog jag precis innan vi skulle åka hem igen söndag kväll. Jag låg och läste mycket, något jag har svårt att få till hemma ibland. Kan verkligen tipsa om Allt jag fått lära mig – adlink via Adtraction. Det är en verklig berättelse av en kvinna som växte upp i en djupt troende mormonsk familj Idaho och sedan får ompröva allt hon vet (och inte vet). 

Stilen var sisådär. Gummistövlar, morgonrock, hoodie och en gammal klänning. Bastade i stormen som ven utanför, badade i iskallt vatten och åt en massa god mat. Speciellt pasta. 

Från vägen ser huset så gulligt och liten ut att jag inte förstår att det är sant. Det är som en liten bod snarare än ett hus, men ändå får man plats med en bäddsoffa som blir en dubbelsäng, ett bord och ett kök. 9 kvadratmeter har jag fått berättat att det är. 

När jag kom hem i söndags kväll kändes det som att jag varit på semester! Städade lägenheten och lagade röd curry med friterad tofu. 

Har på mig detta idag måndag: gammal jeansklänning, tunn ribbad polo (liknande HÄR – adlink via APPRL), grön scarf från Hermine Hold, prickiga strumpbyxor och boots. Och en svart tofs på armen. Ständigt denna tofs som gör appearance på alla bilder… 

Får nästan panik om jag inte har en tofs nära till hands – någon anna galning som känner igen sig??

Hej hej måndag! Hade även 70-talsörhängen från H&M och ett kedjehalsband från Edblad (adlink via APPRL). Det jag gillar med kedjor är att man välja exakt vilken längd som passar för att man hakar bara i olika delar av kedjan. 

Älskar mina nya höstboots (adlink via APPRL), de är höga med lite platform som kommer höja mig över slasket som snart infinner sig. Hur tusan blev detta en modeblogg??? Man häpnar över utvecklingen. Men tycker det känns kul just nu.

Okej, veckan. Känner mig så utvilad och redo! Att jag jobbar på dagarna med diverse vet ni ju, och det är inte speciellt intressant att nämna. Men jag droppar lite annat!

MÅNDAG: Spela in podd med A-K!
TISDAG: Goal-setting breakfast med HON, springa på lunchen och gå på öppning för Tony’s Chocolonely pop-up store. Gratis choklad tackar jag INTE nej till, speciellt när den är fairtrade. 
ONSDAG: Lanseringsfrukost med Josefins märke Oh La Moon x Grounded Factory. De släpper en yogamatta ihop! Sen klippa mig och ha arbestmöte med Deep OM. 
TORSDAG: Pizzalunch. Kanske blir det tradition? Vill gärna.
FREDAG: Yin yoga och Albins mammas disputationsfest. HURRA!

0 kommentarer
2

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer