Grounded Factory x Oh La Moon

av Stina

Kan man börja dagen på ett bättre sätt än med en self-love cirkel på Jossans kontor? Tveksamt! Det gjorde jag iallafall imorse.

Hon har nämligen gjort en kollektion yogamattor (i samma mönster som dessa totes) genom sitt märke Oh La Moon tillsammans med Grounded Factory!

En underbar cirkel med tjejer mediterade tillsammans. Så starkt! I bild min Deep OM-kompanjon Anna, Josefin, uuuuunderbara Iman från Grounded och Maxinnes arm. 

”Yoga is Self Care” står på mattan och det är verkligen sant. Oavsett om det är 5 eller 90 minuter är varje sekund på mattan kärlek du ger till kropp, själ och sinne. 

Mode Coldbrew med skakad iKaffe HALLÅÅÅÅ?? Så gott. Inte testat förrän idag. Får lite ont i magen av vanligt kaffe pga syran men den slipper man med cold brew. Hurra! Till det en (okej, två) croissant och mitt nya favoritläppstift (adlink via APPRL). Perfekt korallfärgad nyans.

Passar på att visa förebilden. Huuuur mycket tråkigare? Säger bara en sak: THE MAGIC OF COLOR CONE. Kom ihåg att alla våra presets går att använda i gratisappen Lightroom i mobilen – men även på datorn med prenumeration. Vet inte vad jag gjorde innan Lightroom tbh.

Nu har jag precis varit och klippt mig. 6-7 cm åkte, så himla skönt. Har gått från att inte ta hand om mitt hår alls till att börja vara lite mer seriös med inpackning, produkter, bra borste osv. Också lärt mig att man alltid ska shampoonera håret två gånger??? Helt nytt för mig, men märkt skillnad i att jag får ut torrshampoo och sådant bättre, och håret håller sig rent lite längre efteråt.

Funderar på att ha ett inlägg med vad jag har för grejer i badrumsskåpet. Vore det kul?

2 kommentarer
3

2 kommentarer

Elisabeth september 19, 2019 - 13:37

Ja berätta gärna om vad du har för grejer i badrumsskåpet! Tycker sånt är så kul att se :)

Reply
Stina oktober 4, 2019 - 09:32

Wiii håller på och gör det inlägget!

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer