Fredagslistan

av Stina

Yay det är fredag igen! Och ni vet vad det betyder: FREDAGSLISTAN!

VECKANS KÄNSLA
Att allt är möjligt! Jag känner inte alltid så. Ibland hamnar jag i confidence-svackor. Men den här veckan har jag hittat på en massa nya idéer, åstadkommit en del svåra saker och känner bara att livet bjuder på så många rolig möjligheter. Allt kommer inte att hända. Allt kan jag inte göra själv. Vissa saker är svåra. Men ALLT är fan möjligt. Älskar sådana här perioder!

VECKANS BÄSTA
Att jag lanserat den här bloggen! Jag har velat det så länge, och ibland har det varit mer av ett ångestprojekt (som jag därför skjutit upp) än någonting kul. Men när jag väl satte fart och fick ihop det kändes det så galet bra. Äntligen är jag fri och kan göra mer saker som jag vill!

VECKANS SÄMSTA
Att jag åkt fel på Melbournes tram ca 100 gånger samt att det är så satans dyrt. Köpte därför en mycket trög cykel, som tyvärr även var för liten pga köpte den av en koreansk tjej. Dessutom var bromsarna slöa. Killarna på cykelaffären sa att jag blivit blåst och betalat överpris. Jag bara skrattade och sa ”nåväl, you live and you learn!”. Lika bra att den inte går så fort så jag inte skadar mig i vänstertrafiken.

VECKANS MELBOURNEUPPTÄCKT
Lucky Coq här i St Kilda har pizza för AUD $4 vissa tider. Det är alltså ca 25 spänn. Så lite har pizza inte kostat sedan jag köpte den på Pizzeria Spader Dam i Mälarhöjden för 29kr när jag gick i mellanstadiet. Dessutom har de nutellapizza. Hurra!

VECKANS MATOBSESSION
Croissant och kaffe på LUNE Croissanterie i Fitzroy. Det har blivit en liten tradition (nåväl, två gånger) att vi går dit efter vår tennislektion. De bakar croissanter ”live” i en glaskub mitt i den industrilika lokalen, med samma precision som kirurger.

VECKANS YOGA
Har börjat på en ny studio som heter Grass Roots Yoga. Precis som på min förra studio har de yoga i 28 grader, 32 grader och 35 grader. Jag har alltid dissat bikramyoga, men nu kommit underfund med att jag älskar varm yoga. Det behöver inte nödvändigtvis vara jättesvettigt, men blir så lugn och go av att lägga mig på mattan i lite värme. Borde finnas fler sådana alternativ i kalla Sverige!

JUST NU
Har precis yogat och sitter och jobbfixar. Snart kommer jag berätta om en sak jag jobbar på för att kunna dela med mig av lite yoga till er på distans. Saknar att inte kunna ha elever och påverka folks vardag på riktigt, inte bara skriva om det.

HELGEN
I helgen ska jag igen checka in på skolan och fortsätta min intensivkurs i Brand Management – både lördag och söndag. Men jag hoppas få gå hem i tid och äta mysig middag hemma.

Hur har er vecka varit?
Stinza

Psst. Följ mig på Instagram och Bloglovin.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer