En falsk skitdag + en filmning + ett grönt smoothierecept

av Stina

Idag vaknade jag upp och kände aeeeejmen vad är det här för en oförskämd skitdag?

Varför kände jag så? Jag vet inte riktigt. Magen mådde så där efter godisätande sent på kvällen. Jag hade vaknat mitt i natten av paniken när både armarna domnat från axeln och nedåt. Och så var jag bara… sur.

Det här blir en skitdag! ropade jag till Albin som var på väg till jobbet. Men vet ni vad? Det blev det inte. Jag bäddade sängen, gjorde lite yoga och *svängde ihop* en grön smoothie. Den blev faktiskt riktigt god och här är receptet:

  • 2 stora frysta bananer
  • En stor näve grönkål
  • Ca 1/3-1/2 zucchini
  • Limejuice
  • Ett par cm ingefära
  • En knivsudd vaniljpulver
  • Havremjölk + vatten till lagom konsistens
  • 1 stjälk selleri
  • Lite macapulver

Detta är dock ett s.k. man-tager-vad-man-haver-recept. Hade jag inte haft t.ex selleri eller lime hade det ju gått ändå.

Ganska snabbt blev jag på betydligt bättre humör! Falskt alarm för skitdagen! Inte enbart av smoothien dårå (det skulle bara någon som vill säga smoothies säga) men av hela dagen.

Dessutom kom fina Paulina som hjälper mig att filma vlogs hit! Det var hon som klippte och delvis filmade första delen av min serie ”Från 0 till Halvmaraton” som ni kan kika på HÄR.

Idag var det dags att göra en video med ”yoga för löpare” som blir en del av serien. Min första yogavideo – se där! Det är en kort sekvens för vem som helst egentligen, men framför allt för löpare som får stelhet och träningsvärk kring höfter och i ben. Ska bli kul att släppa. 

Veckans planer i övrigt då?

Igår jobbade jag hemma, gick på spinning (en del av löpträningen), lunchade med träningsgurun Damla, hämtade upp nya springskor hos New Balance och la upp första vloggen.

Idag gjorde jag det som beskrevs ovan, men även en kaffe med Iman på Grounded Factory och förberedde ett samarbete. Nu middag!

Imorgon har jag ett seminarium i bolagsrätt, samt ska springa en sväng och ska skriva uppsats.

På torsdag är det frukost och fika med Aleksandra på HON. Sen spinning, jobb och få hit 6 nya stolar! Hur jag ska bli av med de 6 nuvarande är ett annat problem…

På fredag har jag lite lösa mötestrådar, men ska också springa första milen (!).

PÅ LÖRDAG FYLLER JAG ÅR.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer