Deep OM Yoga på festivalen Bleck Forest

av Stina

Woop! I lördags var jag och Anna på festivalen Bleck Forest i Hellasgården för att köra ett Deep OM-gig. Jag var monokromt matchad i set från Lululemon och (för stora) skor från Eytys.

Bleck Forest anordnas av de som driver Bleck i Stockholm och som har anordnat festivalen Gagnef i Dalarna i flera år. 

Hur magisk plats vid vattnet?? Man kunde nästan inte tro att det var sant så vackert var det. 

Anna spelade fantastisk musik ur ordentlgia högtalare som gick ihop perfekt med omgivningen. Dagens tema var den hur den positionerna inte är självändamål i sig, utan formerna hjälper oss att stilla sinnet och vara medvetna i stunden. 

Deep OM är all about att röra sig från INSIDAN på ett sätt som känns bra och inte som ser bra ut. 

En underbar start på en festivaldag.

Lycka att få göra grejer med Anna, och vi har så mycket mer kul på gång!

Vi pratar ofta om hur saker ibland bara faller på plats. Att alla slingriga och konstiga vägar man har tagit till slut gör att saker bara make sense. Så är det med kopplingen klubb, musik, rörelse, yoga och hälsa för oss. 

En festival med otrolig mat – ja tack! Falafelsallad och veganbox med kombucha till. 

Och sen ett glas naturvin. Gillar verkligen naturvin har jag insett?? Smakerna liksom blommar ut mer och tar större plats i munnen. OK kanske weird beskrivning? Men det är så det känns. Prova! Men prova kanske inte det allra billigaste – då kan det smaka hö och så vill vi kanske inte ha det.

Härliga flummerier på plats. 

Och magiska små barer och häng. 

Jag skulle gå hem direkt efter yogan sa jag. Så blev det inte riktigt. Det var för roligt! När vi blev hungriga igen åt vi quesadillas.

Sen dansade jag och dansade och dansade. Elektronisk musik är inte så illa ändå, bara jag slipper det monotona. Så fort det är dynamiskt och lite rytmiskt och man får röra på sig (mer än stampande mellan höger och vänster fot) trivs jag rätt bra.

Mitt i ett set vände sig DJ om och tog ett topp i sjön. Bakom åkte en kille fram och tillbaka på en slags svävande paddleboard. Kontrasterna mellan idyllen och festen var underbara. 

Vid 22 tackade jag för mig och åkte hem. Jag hade dansat 30,000 steg men kom ändå i säng som vid en vanlig vardagskväll. Helt perfekt, om ni frågar mig. 

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer