Bli ditt bästa jag: en heldag för inre och yttre styrka!

av Stina

Den 8/6 och 29/6 är jag yogalärare på ett event i Stockholm jag räknar med kommer bli UNDERBART. Det är två heldagar som arrangeras av energiknippet Sandy Stadelmann som fokuserar på att under en hel dag bygga styrka både på insidan och utsidan med yoga, god mat, en härlig gemenskap, workshops, träning och dans. Jag håller alltså inte i hela dagen utan är endast med på morgonen, men hoppas kunna vara med under andra dagen!

Info om 8/6:

Vi börjar morgonen med en timmes yoga på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm med Stina Lönnkvist för att sätta våra intentioner för dagen och komma ner i varv. Vi stannar kvar på Clarion Hotel Amaranten och äter en god frukost tillsammans. Louise Forsberg ger dig en tankeväckare på tema träning, kost och hälsa. Med bättre kunskap om hjärnan och mänskligt beteende kan vi göra det enklare att följa goda råd och uppnå en hållbar livsstil.

Efter en mysig och inspirerande morgon får vi igång vårt flås under ett cirkelpass med Sandy som du kan göra varsomhelst och ingen vana eller redskap krävs. Med peppig musik svettas vi ikapp och bygger styrka tillsammans.

Lunchen följs av en workshop med Sandy om hur man kan bli sitt bästa jag, därefter avslutas dagen tillsammans med Cristina Pomo som håller i ett svettigt och fantastiskt roligt danspass på House Of Shapes som kommer att få oss att le resten av dagen. Vi tränar, äter gott, möter nya träningskompisar och får ny energi att ta med oss hem. Läs mer om upplägget här. Inga förkunskaper krävs – kom som du är!

Hela dagen inkl. frukost och lunch för 795kr.
Max antal deltagare: 20st.

Info om 29/6

Vi börjar morgonen med en timmes yoga på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm med Stina Lönnkvist för att sätta våra intentioner för dagen och komma ner i varv. Vi stannar kvar på Clarion Hotel Amaranten och äter en god frukost tillsammans som följs av en workshop med Sandy om hur man kan bli sitt bästa jag. Mia Rodhborn håller sedan i ett intervallpass där du både använder styrka och flås, inga redskap och ingen vana krävs. Ett roligt och svettigt pass!

Efter lunchen fortsätter vi bygga styrka med Mia och ett skivstångspass. Våga testa något nytt, eller få lite tekniktips! Vi går igenom marklyft, teknik och avslutar med en crossfit wod (Workout Of the Day). Alla kan vara med, nybörjare till dom med lite mer vana.

När dagen lider mot sitt slut fortsätter vi att svettas med Maria Cajdert (instruktör och PT) och hennes peppiga AfHo danspass på House Of Shapes. Vi pratar i grupp om vad ansvar innebär och vem som är ansvarig för vad när det kommer till vårt egna välmående. Vi tränar, äter gott, möter nya träningskompisar och får ny energi att ta med oss hem. Läs mer om upplägget här. Inga förkunskaper krävs – kom som du är!

Hela dagen inkl. frukost och lunch för 795kr.
Max antal deltagare: 20st.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer