Att tvivla på sig själv

av Stina

Här ser jag lite bossig ut va??? Man gör väl sitt bästa va. Speciellt en vecka då jag mestadels har känt mig allt annat än boss.

VECKANS KÄNSLA 
Tvivel. Så tråkigt att skriva det, men det är sant. Jag har haft korta toppar av att allt är möjligt, men också många dippar av att jag inte kommer klara det jag drömmer. Att det är svårt, dyrt, fel, omöjligt. Det känns som att jag bär en tung sten av tvivel på ryggen uppför en backe mot mina mål. Usch, hatar den känslan. Men jag har iallafall pushat mig igenom tvivlet och kommit ett gäng steg på vägen!

VECKANS BÄSTA
Äntligen hämtat min resväska från ett förråd i skolan, och har därmed mer kläder än tre ombyten.

VECKANS MATOBSESSION
Potatis i ugnen med tofu och hummus. Så enkelt, men underskattat och bortglömt i mitt liv. Har ätit varje dag denna vecka.

VECKANS MELBOURNE
Efter yogan i onsdags fick jag ett infall och drog med Albin in på en pizzeria. Den heter Red Sparrow och visade sig vara 100% vegan. Jag fick beslutsångest grande men valde till slut en klassisk pepperoni pizza som var den godaste jag ätit. Albin åt pizza bianco med champinjoner, tryffel, ruccola och ”parmesan” som enligt utsago inte gick av för hackor den heller.

VECKANS YOGA 
Börjat på en ny studio som heter Good Vibes Yoga och är den vackraste studion jag varit på. Måste visa bilder snart! Köpt ett 7 day intro pass, så har en liten challenge med mig själv att jag ska gå varje dag. Hittills gått 4/7 dagar.

VECKANS MUSIK
Efter att jag sett Bohemian Rhapsody på bio går Queen på repeat. Älskar som ni kanske förstått gubbrock.

VECKANS INSIKT
Att jag verkligen behöver yoga i mitt liv. I onsdags ville jag VERKLIGEN inte gå, men efter klassen var jag en annan människa. Yoga har en förmåga att röra upp energier till ytan, och sedan förändra dem när de lägger sig igen. Wow. Det är ingenting magiskt eller mystiskt, utan fungerar verkligen. Jag förstår inte hur andra människor klarar av att inte yoga.

JUST NU
Idag sov jag ända till 8.30, gick på en underbar yogaklass, handlade mat och åt ovan nämnda matobsession (+ lakrits). Nu skriver jag inlägg och klipper nästa veckas podd. Snart ska jag jobba med min sista inlämning för utbytesterminen.

HELGEN
Ikväll blir nog en lugn kväll. Imorgon ska det bli 30 grader och sol så ska nog försöka ta mig till en strand. Sedan ska vi på Bon Jovi-konsert! Haha. Söndag är ännu öppen, förutom yoga på Good Vibes.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer