24 timmar inre och yttre hälsa

av Stina

Det senaste dygnet har jag flytt från grådasket och mentalt rest tillbaka till tropikerna. HUR kan man fråga sig. Jo, underbara Ulrika som driver The Healthy Box bjöd in mig och ett gäng andra superwomen till ett maxat self-love dygn. 

Vi började dagen med en yogaklass, synkroniserad i både rörelse och färg.

Ibland får jag för mig att mitt hår inte är så skandinaviskt och fjantigt utan ganska fylligt. Sedan ser jag en hästsvans-comparison med Anna och Fanny och tänker om.

Nåväl, learn to love det du har! 

Hur som helst var det skönt att få sträcka på kroppen.

Var så glad att se min babe Anna igen efter sex månader! 

Frukostdags.

Drack kaffe tills jag blev alldeles fnittrig med Angelica och Isabella.

Sen hängde vi lite på Elements SPA på Clarion. Som ni kanske såg på min Instagram tog jag två nya hål i öronen i förrgår, så jag var allmänt nojig för klor, vatten och bastun. Alla höll dessutom på att berätta för mig om vilka infektioner de fått när de tog hål och att jag gjort det på fel sätt… :(

Sedan drog jag och Anna på ett möte med vår nya partner för Deep OM. Flera gig väntar 2019 och snart ska jag berätta vilka!

När vi kom tillbaka var det bubbeldags! Bästa dagset.

Fick ögonbrynen fixade vilket kändes beyond lyxigt. Personligen gör jag ingenting med varken pincett eller trådning. Tjejen från Rapide Brow Bar tyckte att jag skulle färga dem för mer fyllighet. Gillade idén ändå för fyllighet är verkligen min go-for brow LEWK.

Snart var det tid för middag på Supper. Det var gott må ni tro! Jag trodde dock att detta var den sista rätten så bad om extra tortillachips och åt alla men det visade sig bara vara förrätten och sen kom en massa mer god mat (sötpotatispommes et. al.). EN MISS!

SKÅL FÖR EN PANGDAG! Här klingar jag i glasen med Anna, Elin, Sara och Anty.

Trots (eller på grund av) det alkoholfria innehållet i glasen slog tröttheten till och jag och Anna däckade otroligt mätta men otroligt nöjda på vårt hotellrum. 

Tusen tack Ulrika med The Healthy Box! Nu har jag ätit en ordentlig hotellfrukost och sitter på Handels för att jobba/plugga lite innan några möten på stan. Vilken jäkla mitt-i-veckan-boost ändå!

Alla bilder i inlägget är tagna av Ellen Waldton

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer