Veckolista

av Stina

Länge sen jag körde en veckolista! Förut kallad fredagslistan, men nu blev den på en lördag, så veckolistan får det bli istället.

VECKANS KÄNSLA
Måste vara ärliga mer er. Har varit mer skit än vanligt. Jag har somnat låg och vaknat låg. Jag har varit känslig och sur. Kanske delvis givet mens och huvudvärk. Men det känns märkligt. Brukar vara jämn i humöret och vakna på hyfsat rätt sida. 

VECKANS BÄSTA
Härliga middagar med vänner både onsdag, torsdag och fredag. Vardagslyxen!! Känns på alla som att semesterkänslan lever kvar. Får hålla i hårt när hösten närmar sig på riktigt. 

VECKANS SÄMSTA
Huvudvärken. Så fruktansvärt att somna med huvudvärk och vakna med huvudvärk. Har druckit mängder med vatten, ätit mycket osv men satt i tisdag till fredag. I nedåtgående hund på yogan dunkade det så att jag fick lägga mig ner :(( Tror att mycket kan komma från mina nack-och käkproblem jag nog inte riktigt berättat om pga känns gnälligt, men det påverkar min vardag en del. 

VECKANS OUTFITS
Har känt att kläder är kul igen. Förra året hade jag helt tappat detta. Försöker hålla mig till andrahand så gott det går (allt på bilden är vintage, ärvt eller köpt i köp-och-sälj-grupp på Facebook)! Denna väska är en nygammal favorit från Mulberry jag fick ärva från min faster. Perfekt storlek för matlåda, yogakläder och det vanliga smågrejerna. 

VECKANS TIPS
Att cykla till jobbet och/eller lyssna på klassisk musik istället för poddar. Gör morgonen episk och till någonting av värde. Gillar!

VECKANS LJUSPUNKT
Denna lilla dammvippa på jobbet. Liten som min sko och ränner runt i tystnad och är gullig.

VECKANS JOBB
Varit på byrån 3,5 dagar och sedan jobbat med den engelska översättningen av Color Cone som nu är live! Så holla at internationella kunder! Gjort ett kul samarbete med en pulsklocka och gått på ett härligt event för Edblad på Bockholmen.

VECKANS TRÄNING
Cykel fram och tillbaka till jobbet (alla dagar förutom torsdag då jag fick eventtaxi), en magisk paddeltur måndag kväll, ett träningsvärkgivande Fightbox-pass och en löptur. Plus en yogaklass jag fick avbryta pga huvudvärk :(((

VECKANS MATOBSESSION
Kantarellpasta. Men även mer meze-inspirerad mat! Köpte platta libabröd och åt med egen hummus, turkiska pickles och massa annat. Ska berätta sen! Har även ätit godis varje dag, speciellt choklad och lakrits. Mitt sockersug har varit ostoppbart (hej mens?).

JUST NU
Lördag! Ska besöka en sjukgymnast som ska hjälpa mig med nackproblemen förhoppningsvis.

HELGEN
Ikväll ska jag på fest med tema Noaks Ark! Måste hitta någon fräsig djuroutfit som inte ALLA kommer ha, ni vet ”leopard pga äger en leopardkjol”. Några tips? Imorgon ska jag sova ut, kanske jobba en sväng och gå och se mina vänner från tjejbandet Femme46 som premiärar sin nya låt på Hallwylska. 

Hoppas mitt humör svänger så jag orkar allt. Puss!

0 kommentarer
2

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer