Veckans planer + HALVMARATON!!!

av Stina

Här är en bild från när jag sprungit Stockholm halvmaraton 2014. Eller ”maraton” som jag finurligt förkortade det när jag nonchalant pratade om det. Äh, det är inte så jävla noga! (Bara 2 mil skillnad…). Jag hade som längst sprungit 12 km innan men tog mig runt alla 21 km på modesta 2h14 min. Jag var så glad och nöjd!

De lila skorna slängde jag när jag skulle åka hem från Bali för de hade ca 18 hål i sig (som en GOLFSTRUMPA hehe). Me än fem starka år var ändå duktigt jobbat. Nu har jag nya skor för vet ni vad?! Jag ska springa Göteborgs halvmaraton, även kallat Göteborgsvarvet, 18 maj!

Jag har inte sprungit på ett drygt halvår, och då var det bara sporatisk njutlöpning under sommaren (dvs några kilometer i skogen en härlig sommardag). Men när sportmärket New Balance kontaktade mig och undrade om jag ville anta den här utmaning tänkte jag ”ja för tusan!”. Jag gillar ju både utmaningar och ordvitsar.

Från 0 till halvmaraton på 60 dagar – tror ni jag klarar det? Jag tänkte att jag låter er hänga med på hela resan i både foto, text och film, när jag visar att det (förhoppningsvis) går att gå från en som inte konditionstränar till en som klarar ett jävligt lopp. Iiih, lite nervös ändå.

Veckans planer

MÅNDAG
Åkte till Göteborg igår kväll för att jag ska spela in en film inför loppet med New Balance. Så idag gick jag upp sketatidigt för att börja inspelningen i ett regnigt (surprise) Gbg. Det är jag och tre andra profiler med i kampanjen. Så peppad!

TISDAG
Fortsätta inspelningen. Åka tillbaka till Stockholm ganska sent.

ONSDAG
Sova ut. Uppsats och jobb. Kanske fixa lite i lägenheten. 

TORSDAG
Spela in lite Youtube, spela in en voiceover för kampanjfilmen och gå på en lång workshop på Handels för att friska upp minnet om dataanalysprogrammet SPSS. Kommer använda mig av det för att få fram resultat till min uppsats.

FREDAG
Möten och kanske något kul om jag har tur?

1 kommentarer
0

1 kommentarer

Sofia mars 18, 2019 - 07:34

Åh, SPSS, det har jag också använt i uppsatssammanhang. Ser tillbaka på det med skräckblandad förtjusning!! Lycka till med springandet! Jag har som mål att jogga en liten runda en dag i veckan så det här blir bra pepp för mig med :)

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer