Vecka 46: ny intensivkurs, ethical fashion & Space Odyssey

av Stina

Hej och ursäkta för den slöa uppdateringen i slutet av förra veckan. Det är inte så lätt att få upp inlägg när man bor i en van må ni tro. Speciellt inte denna gång då vi var i ett stort naturreservat som heter Wilson’s Prom där wi-fi är ett icke-varande, och 3G nätet näst intill obefintligt. Men det var underbart, och jag har fotat en massa van life som kommer upp snart! Vill säga imorgon men vågar samtidigt inte lova någonting…

Att leva i en van är verkligen som att stänga av verkligheten. Den här gången var det nästan en hel vecka i sträck. När jag väl kommer hem finns det såklart då en lång lista med saker som fått vänta. Men är fylld med massa energi och inspiration så det är ett ganska bra upplägg! Lyckades iallafall läsa några nedladdade case på datorn och skriva en inlämningsuppgift utan internet.

VECKANS PLANER

MÅNDAG
Lämnade bilen och tog oss tillbaka till ett kokhett Melbourne. Vädret är så märkligt här på våren, en ny årstid varje dag. Stannade för vietnamesisk tofusallad och bahn mi-macka innan vi orkade ta våra ryggäckar sista biten hem. Nu ska jag duscha, göra admin och äta middag med min faster och farbror som är här! Pappa fyller 60 år idag så vi har skojat om att vi ska fira honom i hans frånvaro och skicka bild när vi dricker skumpa.

TISDAG
Ta med släktingarna på brunch i Richmond. Signa upp mig på en ny yogastudio som ligger närmare Richmond där jag bor nu. På kvällen har Tessa som vi bor hos ett event som vi ska gå på. Hon jobbar med ethical fashion väskmärket Ahimsa Collective, så eventet är en filmvisning på ämnet, mingel och fairtrade-vin. Så kul slump att våra intressen matchar så!

ONSDAG
Spela in podd (som blir lite försenad denna vecka), klippa podden, skriva hemtenta i branding, yoga. Eventuellt springa med Adidas Runners om jag hinner.

TORDAG
Tennislektion och efteråt traditionsenlig fika på Lune Croissanterie. Hemtenta. På kvällen ett lanseringsevent för en ny alkoholfri spritsort från ett Australiskt märke som heter Seedlip.

FREDAG
Mer plugg.

LÖRDAG – SÖNDAG
Ny kurs! Denna gång ska jag gå en intensivare i Innovation under två långhelger. Lördag kväll ska vi gå på bio och se klassikern Space Odyssey av Stanley Kubrick. Älskar rymden och David Bowies låt Space Oddity som inspirerats av filmen, men aldrig sett den. Är därför pepp!

Ha en underbar vecka!
Stinza

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer