Vecka 16 = årets första sommardag

av Stina

Vet ni? Den här veckan blir det sommar.

Är det en förhastad slutsats? Möjligen. Men förra året var det vinter ända in i april, och sedan den 20e april blev det sommar. Pangbom ingen vår. Våren checkade ut 2018. Vi hade fest hemma och alla var ute på gården i tshirt till sent och asfalten värmde om mina fötter. Bara några dagar kvar tills magin möjligtvis händer igen!

Vad händer den här härliga sommarveckan då förutom att jag delar gamla bilder från Bali?

MÅNDAG
Sprang 12 km!!! Premiär för den distansen. Sen vad jag glad men trött i benen. Fotade ett recept, spelade in nya Studio Stinza-avsnitt (finally!), gick på en yogaklass och åt middag med kompis.

TISDAG
Yinyoga. Möte med min uppsatshandledare, lunchevent och seminarium i aktiebolagsrätt. Nytt kul avsnitt av podden släpps (lyssna HÄR)!

ONSDAG
Poddfrukost med A-K om framtiden för Give a Fuck-podden, hjälpa mamma med en presentation, lunch med kompis.

TORSDAG
Frukost med Josefin, naprapattid med bästa Maria a.k.a Naprapat-Franfie, spinning och middag med Albins familj pga duo i jämna födelsedagar!

FREDAG-SÖNDAG
Gotland!!! Och start för sommaren om allt går enligt plan. Åker med min kompis Anna och planen är att vi ska äta god mat, yoga, dricka vin, skriva uppsats (jag dårå) och springa.

Som vanligtvis förändras ju veckans planer ordentligt och massor av grejer tillkommer. Man vet liksom aldrig vad som dyker upp! Så följ min på Instagram Stories vetja för realuppdateringarna!

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer