Valborgsvecka & mina yogaklasser

av Stina

Hej alla goa och glada!

Den här veckan blir det maj, men det visste ni ju redan.

Det är Valborg vilket jag troligtvis inte ska fira. Det har jag gjort nog i min *ungdom*. Jag minns speciellt ett år då vi var ett gäng i Lund på KVALBORG dvs dagen innan Valborg och festade och skulle åka med en abbonerad buss 03 på natten till Uppsala för att fortsätta själva Valborg där. Problemet var att bussen var felbokad och aldrig kom. Så där satt jag mitt i natten i Lund utan varken möjlighet att komma hem eller någonstans att sova. Jag bodde hos någon killbekant och fick halsbränna :))))

NJUTER till fullo av att vara tant och slippa den sortens äventyr! Var sak har sin tid. Någon gång ska jag berätta om när jag blev bannad från Viking Line också…

Så vad bjuder denna vecka på?

MÅNDAG
Öppen yogaklass på The Lobby i Stockholm. Någon som var där?? Missade du finns en ny chans på torsdag 07.30 (event HÄR). Sen träning och New Balance Runclub med LÅNGDISTANS o herre.

TISDAG
Spinning på Urban Ride. Sedan lite kul möten. Antagligen inget speciellt Valborgsfirande som sagt. Kanske en middag?

ONSDAG
Första maj! Måste skriva uppsats. 

TORSDAG
Öppen yogaklass igen. KOM! Mattor från Grounded Factory och god probiotisk dryck från KeVita finnes. Sedan uppsats och ev ett spinningpass på kvällen (bara drygt två veckor till Göteborgsvarvet nu).

FREDAG
Föreläsningar i aktiebolagsrätt och sedan en middag med gamla vänner och lanseringsevent för några tjejkompisars låt + video som är sååå queenig. Ska länka här sen när den är ute.

HELG
Uppsats. Ungefär en vecka kvar till deadline…

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer