Veckans roligaste, sämsta, brainfood, mat, träning…

av Stina

Hej alla fredagsvänner! Länge sen jag gjorde en fredagslista, så det är nog dags va?

VECKANS BÄSTA
Mysiga och inspirerande tjejmöten.

VECKANS SÄMSTA
Magen har inte varit min vän den här veckan. Hoppas på bättring snart!

VECKANS ROLIGASTE
När en gubbe på tunnelbanan hade EXAKT samma outfit som jag!

Hahaha alltså vad händer. Skrattar varje gång jag ser min oväntade doppelganger. Och ALLT är verkligen på plats. Hatten, den bruna korta jackan, scarfen, det långa håret, den beigea tröjan, sadelväskan, bootcutbyxorna och bootsen. Tyvärr tittade han aldrig upp så fick inget tillfälle att connecta.

Ps vad tycker ni om att se stil- och klädrelaterade saker på bloggen och instagram? Hör det inte hemma här eller är det intressant? Gillar stil snarare än trender. Största delen av dagarna har jag faktiskt inte yogakläder ändå haha!

VECKANS TRÄNING
Löpning och spinning inför halvmaraton. Hittills 8km och 2 cykelpass. Idag ska jag springa den allra första milen!!! Hur det går och mycket mer kommer i en ny vlogg snart.

VECKANS VLOGG
Släppte den första om halvmaratonutmaningen och spelade in lite mer. Snart kommer fler nämligen! Ni glömmer väl inte att prenumerera på min kanal?

VECKANS PODD
En jag är ovanligt stolt över faktiskt. Skrattade själv högt på stan men den var också matnyttig på nåt vis? Jag skulle behövt höra avsnittet när jag var singel t.ex. Lyssna t.ex. HÄR.

VECKANS UTMANING
Att få den där masteruppsatsen skriven och hinna läsa alla långa rättsfall i aktiebolagsrätt inför de seminarierna. Pjuh, uppdateringsinlägg om det snart. 

VECKANS BRAINFOOD
En frukost med kvinnonätverket och -appen HON i onsdags. Lisa Lindström som bland annat grundat byrån Doberman pratade om hur man konstant kan fortsätta lära sig, om att lovebomba gubbchefer och om att self-include.

VECKANS MATOBSESSION
Min indiska sötpotatisgryta
som räckt hela veckan. Och favoritgodiset kolasalta ovaler som jag tyvärr får ont i magen av :(

VECKANS BOKNING
Gotland över påsk med min kompis Anna. Mmm längtar.

VECKANS I-ÖRONEN
P3 Musikdokumentär under mina springturer. Bästa hittills har varit Britney, Madonna och Lana del Rey. 

JUST NU
Frukostar mig på goa AB Café i Midsommarkransen/Telefonplan. Om några timmar ska jag till Djurgården för att springa milen herre min gud heja på mig!

HELGEN
Lugn kväll ikväll för imorgon är det stora födelsedagsdagen! 26 fyller jag. På kvällen ska vi gå till Konstnärsbaren en stund och sen får vi se vad som händer. Tycker det är så fånigt hur mycket jag älskar att fylla år… Blir helt förlägen och ba ”nejnej ni behöver inte göra nåt speciellt” men egentligen vill jag bli megafirad… 

3 kommentarer
0

3 kommentarer

Elisabeth april 8, 2019 - 08:22

Kul med fredagslista! Tycker det är ett så mysigt koncept och gillar när bloggare har med det i sin blogg. :) Haha gud vad komiskt att ni hade typ exakt samma outfit! Jag tycker det är väldigt kul med klädrelaterade inlägg! Inte minst när det kommer till träningskläder, såväl för löpning som för yoga. Och känner igen mig i veckans utmaning. Skriver också min masteruppsats nu samt jobbar samtidigt och det är verkligen en utmaning att få uppsatsen skriven! Förresten, stort grattis i efterskott! Hoppas du hade en underbar födelsedag :D

Reply
Stina april 9, 2019 - 12:39

Bra feedback! Heja heja med uppsatsen! Vad pluggar du?

Reply
Elisabeth april 11, 2019 - 18:37

Detsamma! Jag pluggar statsvetenskap 😊

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer