V 44: ny stadsdel och ny roadtrip

av Stina

Första hela novemberveckan är här. Jag glömmer fortfarande bort att det går mot sommar här, och det känns märkligt att affärer börjat julskylta. Hörrni, jag vet att jag lovade er roadtripbilder, men due to plugg, nytt boende, en slö dator och LIVET så blir det imorgon.

Jag har blivit nykär i Melbourne av att resa och komma tillbaka igen. Då känns det på något vis lite mer som hemma.

Även upptäckt den botaniska trädgården som är helt magisk. Nu bor vi i ett nytt område igen (surprise!). Vi hade inte bokat någonting samma morgon som vi skulle lämna tillbaka vår van. Aldrig varit så yolo med boende. MEN vi lyckades boka ett rum i ett härligt townhouse i stadsdelen Richmond, där vi bor med ett annat par. De har dock varit borta sen vi flyttade in i förrgår, så vi har hela huset för oss själva. Så lyxigt! Har redan klurat ut att de är veganer och gillar diverse kryddor och superfoods – känns som en bra match!

VECKANS PLANER:

MÅNDAG: Redigera bilder, bruncha med en kompis på Black Gold i Richmond (så peppad!) och yoga. Sedan vill jag nog kika lite om det finns något fint att köpa. Bor i en ryggsäck nu (resväskan är parkerad i ett förråd i skolan) och har burit mina två ombyten många gånger om.
TISDAG: Tror jag kommer hoppa över min föreläsning i Corporate Strategy (sshh) och istället lägga tiden på ett jobbprojekt + vara lite proaktiv med en hemtenta. Resten av veckan är jag nämligen borta pga…
ONSDAG-SÖNDAG: …vanlife igen! Jag kunde inte hålla mig. Vi ska hyra en annan gammal folkakombi och den här gången utforska delstaden Victorias (där Melbourne ligger) östra delar. Längtar!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer