Travel Influencer på halvfart

av Stina

Har er homegirl någonsin sett mer ut som en travel influencer???

Troligtvis inte. Men oroa er inte, jag har inte tappat bort mig själv. Det ser man på papperstussen till vänster. En äkta travel influencer skulle aldrig glömma att plocka bort en papperstuss. Hen skulle nog dessutom fluffa upp kuddarna.

Any way så hänger jag på mitt favoritcafé i Canggu: Shady Shack. Är här näst intill dagligen.

Ni kanske har märkt att bloggen har uppdaterats lite mindre de senaste veckorna? Just nu satsar jag på varannan dag. Anledningen är inte bara att jag vill ha tid att fika mer på djungelcaféer. Sanningen är att bloggen tar en herrans massa tid. Att få ut ett helt inlägg per dag kräver sin beskärda del energi för foto, redigering, wifi-jakt och hjärnaktivitet för att skriva något vettigt. Och det är ju fina och vettiga saker jag vill skriva!

Dessutom har jag lite andra projekt på gång som jag vill ha tid att göra till verklighet. Och en masteruppsats att skriva. För att jag ska få ihop det måste jag halvera bloggeriet. Jag har försökt hålla uppe samma takt, men det har inte funkat. Tyvärr har ju inte dygnets timmar blivit fler, hur mycket jag än manifesterat det (hey, Law of Attraction – do your magic already!!).
Skål för blogginlägg varannan dag!

Jag tror att det kommer kunna bli ännu bättre och mer krut i varje inlägg. Vad tror ni? Gillar ni att läsa varje dag?

Kanske drar jag upp på tempot snart igen, men under min Bali-tid kör vi på detta.

PS. Ni följer väl mig på Instagram också? Där uppdaterar jag varje dag!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer