Stinza AB har inga känslor

av Stina

Mitt humör har gått upp och ner mer än vanligt sedan jag kom hem från Göteborg natten till i onsdags. Jag har varit känslig. Hudlös. Ibland euforisk och peppad. Ibland tom och helt gråtfärdig.

Kanske är de här svängningarna i confidence en del av alla ups and downs av att vara egen, det vill säga i mitt fall student och egenföretagare. Den här masteruppsatsen påverkar mig kanske mer än jag trott – en sorts latent stress som ligger och gnager.

Allt som händer i mitt liv just nu är upp till mig. Och ofta vill jag att mer ska hända. Jag har ambitioner, drömmar och energi. Jag vill ha en plats på ställen där jag redan är mentalt. Jag befinner mig nämligen ofta i framtiden. I framgången. I storheten. Det är inte rimligt men det är vad som får mig motiverad. Hur övertygar jag någon annan om min potential och framtid när de vill se siffror och historiska fakta?

Det är mycket just nu. Ändå går allting för långsamt. Jag är otålig. Jag drömmer stort och ibland blir det en clinch med verkligheten. Att jobba med att övertyga människor om MIG och det JAG gör är slitsamt ibland. Det blir personligt (fast jag försöker vara Stinza AB som inte har några känslor).

Jag vill fortsätta göra det här. Jag älskar det och det gör mig energi. Jag försöker acceptera mina ups and downs och inte låta dem hindra mig från att fortsätta drömma stort. Vi ser bara andras målgångar, där de med ett soligt leende visar upp resultatet. Men ingen applåderar under träningen, utmaningarna och hindren. Blodsmaken och ledvärken. Tvivlet och tröttheten. Men det är alltid en del av resan.

Hoppas ni har haft en underbar helg och njuter av en härlig tur i självförtroendets berg- och dalbana <3

0 kommentarer
3

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer