Sista rycket

av Stina

Mjau! En ny vecka i maj och fortfarande Mordor ute. Okej, jag överdriver, det är typ sol. Men man är väl inte mer unik än att man jämför med förra året!! Nåväl, det passar mig ganska bra eftersom jag kommer vara i get-shit-done-mode.

Uppsatsen ska nämligen in på måndag om exakt en vecka. Det känns helt galet, detta till synes oöverstigliga projekt på 30 högskolepoäng som jag förhoppningsvis snart har i hamn? Har ganska stora delar kvar vilket är lite nervöst. Men har tokigt nog varit väldigt lugn den här perioden.

Ingen idé att gå igenom dag för dag denna vecka. Varje dag är typ: uppsats, möten, träning. Förutom en yogatjejmiddag hos Iman som har Grounded Factory på fredag. Blir en mysig ljuspunkt! 

Sista rycket nu, heja heja på mig!

1 kommentarer
0

1 kommentarer

Elisabeth maj 7, 2019 - 09:55

åh, heja dig! Kämpa på in i det sista nu! Skriver också min masteruppsats nu och behöver också all pepp jag kan få. Vi har deadline lite senare än dig men jag vill verkligen försöka upprätthålla motivationen hela vägen. Låter så mysigt med en yogamiddag på fredag! En behöver verkligen ljusglimtar att se framemot när en skriver uppsats!

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer