Senaste veckan genom massa bilder <3

av Stina

Förra veckan började på Gotland med en gullig hund (pappas tjejs) och en härlig klänning som ser dyr ut men är från rean på Gina Tricot. 

Sedan tog jag färjan hem till Stockholm, jobbade och fick middagsbesök av min underbara kompis Anna. Är vi inte lite lika?

Vi åt löjromspizza fast med tångkaviar och drack bubbel. 

Sen gick vi till Trädgården! Det var varmt och behövde ingen skinnjacka. Dansade till Anna Korsgren DJ set. 

Mötte upp samma DJ morgonen efter på Urban Delis takterass för vår sista Deep OM-klass med Naia. Det var varmt och underbart!

Jag hade väskan med mig så åkte direkt efteråt Vaxholmsbåt ut till vår lilla stuga på Södermöja som stod tom. Den är 9 kvadratmeter. Lycka!

Efter ett par timmar kom mamma och Gustaf på hennes nya folkbåt Tilda de åkt från stan.

Mmm många lugna stunder med Tove Janssons Sommarboken i hängmattan. Så mysig bok. Älskar hur hon tar barns tankar på allvar.

Eller… lugna stunder tills jag ramlade ur pga den välte och skrapade upp hela knät plus underarmen :))))) 

Sen låg jag aldrig mer i hängmattan.

En dag riggade vi Tilda för första gången och seglade till Bullandö. Jag trodde jag glömt hur man seglade, men några år i tävlingsgruppen för laser-jolle satt kvar (när jag var typ 14). 

Mina minnen var mest en fuktig kall våtdräkt och seglingsteori till 23 varje onsdag, men plötsligt började jag slänga mig med saker som ”falla av”, ”slör”, ”vindöga”, ”tajta till kicken” och ”var beredda att skota hem storseglet för tänkte slå i kryssen nu”. 

Vi fick lämna Tilda på sin plats för motorfästena måste reparera. Mötte istället upp Gustafs kompis Joppe och hans farbror som skjutsade tillbaka oss. 

I denna vackra båt. Men det hade mojnat så mycket att vi fick ta ner seglen efter ett tag. 

Min idol.

Efter en middag för 5 personer på 9 kvadratmeter (!) körde jag Gustaf och Joppe till större ön Möja där vi kollade läget. Det hände inte så mycket där.

Jag har också ätit goda frukostar i solen. 

Forever hög bikini!! Denna kommer från Indigo Luna och älskar. 

Blivit säkrare i motorbåten och körde Gustaf till fastlandet. 

Vart ute på min första solotur i kajaken. Magiskt. 

Och ätit massor av choklad varje dag. Glömmer att fota sådant, så det är bara hurtbullegrejerna som syns. En bra påminnelse om att Instagram är selektivt (medvetet eller ej) och att man aldrig får en full förståelse för någons livsstil.

I torsdags åkte jag hem för att gå på fest! Åkte elbil (DRÖM!) med Albin till Strängnäs. 

Det var vår kompis Johanna som fyllde år och bjöd på kalas! Samt friterade hasselbackspotatisar med syrad grädde, tångkaviar och dill men gud NI HÖR JU.

Det var fruktansvärt roligt. Fastän vi bara var tio personer var det uppdukat som en fest för ett helt regemente. Vi dansade tills solen gick upp. 

Dagen efter badade vi oss pigga igen och idag ska jag jobba innan vi åker tillbaka ut till skärgården. 

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer