Nakentanternas år!

av Stina

Ibland e jag sån här.

Men oftast e jag sån här. 

Förlåt för mjuksnusket men omgivningen var för fin för att låta bli + att vi hade en privat trädgård ett par och nakenbad är det bästa som finns. SÅN JÄKLA FRIHET. Verkligen en unik känsla.

Hade nog inte riktigt insett hur segt det faktiskt är att behöva åla på och av en fuktig liten bikini med knöliga spännen. Speciellt när man ska försöka göra det smidigt bland folk under kläderna eller bakom en liten handduk man tappar varannan sekund (bara den akrobatiken är en anledning att börja yoga!). Och att rätta till den gång på gång i vattnet så man inte råkar visa något. För att inte tala om att sitta i blöt bikini efteråt! Huuuh *ryser*

Albin har noterat hur oblyg jag blivit inför nakenhet bland folk. Jag orkar knappt dra för gardinerna på rummet, badar gärna naken på halvoffentliga platser på Gotland och visar hellre brösten några sekunder än att göra extra omklädningsakrobatik. Det handlar alltså inte om någon tjusig nakenhet, utan mer att jag inte give a fuck. Lite som en tant. Jag har blivit en nakentant. Det kanske har vuxit på mig med åldern, den här avdramatiseringen av kroppen? När jag var liten skämdes jag ihjäl när vuxna skulle basta eller bada nakna. Nu förstår jag precis.

Det handlar inte om att visa upp sig, utan om friheten i att inte behöva fixa och greja och gömma och krångla. Och jag tror att fler kvinnor är trötta på det. Jag spår att 2019 blir nakentanternas år!

0 kommentarer
3

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer