Konsertrecension och en ny piercing

av Stina

Igår såg jag Bon Jovi på Melbournes stora cricketarena. Den har plats för 100 000 människor och det var nästan fullt. Stod och sjöng allsång med tanter som varit smygkära i Jon Bon sen 80-talet. Och resten av en mycket blandad skara. Melbourne visade sig från sin bästa sida och det var 27 grader varmt långt in på natten. Jag har berättat om mitt märkliga guilty pleasure för Bon Jovi HÄR och var taggad till tårna.

Ger konserten 3 av 5 plus. Hitsen står sig än och musiken sitter, det blir nästan sektstämning på de stora rockhitsen. Det skulle kunna vara Hillsongkyrkan eller valfritt väckelsemöte med tanke på den galna publiken, allsången och de ändå ganska snälla rocklåtarna med Kristi budskap (Lay Your Hands on Me, Living on a Prayer, Keep the Faith osv). MEN jag tycker att det var en allt för stor andel nya (dvs trötta) låtar och Jon Bon själv såg lite tafatt ut och rörde sig i otakt, som om han bara hade råkat bli frontman i ett rockband i 40 år men egentligen inte trivdes där. Mycket märkligt. Hade i ärlighetens namn hoppats på mer rock’n’roll. Men är ändå nöjd och glad att vi gick!

Skål! Vet knappt om Albin varit med på bild i bloggen tidigare. Här e han iallafall! Han älskar att novembrus övergått i decembrus så folk förstår att han är en ”riktig” mustaschkille och inte bara jobbar movember. Började man i början på oktober är man tydligen en riktig… Måste ändå säga att jag är imponerad (och förvånad) och hoppas att den alltid ska stanna där.

Ser ni förresten mitt nya hål i örat?? Fick ett infall efter tennisen förra veckan och tog mig till första bästa hardcore tatueringsstudio där jag försökte verka cool och obrydd men egentligen var livrädd. Det var en för 55 och två för 100 (AUD så ca 650 kr för två) så försökte övertyga Albin om att göra ett också, men får nog jobba lite mer på det säljet. Trodde aldrig att jag skulle göra ett heller (varit hål-i-örat-puritan med den bestämda åsikten att ett i varje räcker) men nu känns det så bra! Och har såklart blivit beroende och vill ta 3 till…

Har ni fler hål i örat? Vill gärna se och inspireras!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer