Highlights från förra veckan!

av Stina

Jag var dålig på blogg förra veckan, främst för att jag varit kattvakt med ro = noll hemma. Men nu kommer en recap! Det blir lite som insta story fast med mer detaljer och tankar.

Måndagen bjöd på noll (0) highlights pga hemma med halsbränna. Men på tisdagen kom en gullig katt! Den ska jag vakta till 4/11, vilket sätter guldkant på tillvaron.

Hennes syster var borta för hon ska bli gravid för att få kattungar. När hon joinade i lördags blev det full-blown cat fight. De hade glömt att de var systrar typ för att katt #2 hade någon sorts främmande hankattsdoft på sig? Imorse hade de äntligen börjat lugna sig lite. 

I tisdags hade jag lila byxor och cowboystövlar! Jag ångrade mig lite för blev orolig att jag skulle få ont i magen då jag skulle ha dem hela dagen och sen gå på fest. Livet med IBS! Är! Kul! 

Klarade mig hyfsat genom att ståjobba och undvika sådant jag kan få ont av, så som tuggummi, kolsyrat vatten, vindruvor och äpplen.

Men lila ville jag ändå ha för skulle på appen HON’s 1-årsfest! HON är ett som LinkedIn 2.0 för bara kvinnor kan man säga. Drack CBD Mocktails och hade väldigt kul!

I fredags startade jag med en underbar frukost hos Odd Molly. Åt inte ägget men allt annat var mmmmmm.

Och bananbrödet från Body Buddy HE-RE-GU.

Spanade in nya kollektioner. Fastnade för en blå kappa och denna lavendelkombo (kjol och stickad tröja) som tyvärr inte kommer ut i butik förrän i februari. 

Vid lunch gick jag på ett event med skönhetsmärket Soap & Glory. Var nästan ledsen för att frukosten gjort mig så mätt då Älskade Traditioner var där och hade dukat upp en sockerdröm utan dess like. 

Ska bli kul att testa deras kitschiga produkter.

Hade ett par nya sneakers som var MINST SAGT chunky. De är i lack från Eytys och lika stora på utsidan som ett par i storlek 43 fastän de är 41 (ställde dem bredvid min killes och jämförde).

HÄR KOMMER JAG säger skorna när man kommer in i mitt rum. Gillar det. 

Hos Soap & Glory fick man designa egen morgonrock. Valde symboler från den heliga treenigheten: växter, bananer och vin. 

På tal om vin så gick jag och Louise på en naturvinsfestival på Münchenbryggeriet på kvällen. Det innebar att vi fick ett antal dryckeskuponger och gick runt och språkade med en massa olika kul aktörer inom naturvin och testade deras sortiment. Så nördigt och härligt och gott!

På lördagen var jag hos sjukgymnasten (för mina axlar/nacke yay…) och sen klädde jag ut mig till David Bowie för en fest! Ska beskriva full look i veckan – det var kul!!! Matchade dessutom drinken ”Blå Hissen” på ett perfekt sett.

Louise var Cher under hennes 70-talsperiod. Den bästa perioden enligt mig!

På söndagen åt jag långfrukost och tog en löptur. Och försökte få katterna att inte bråka. Sedan somnade jag 21.30.

Den här veckan startar jag utvilad genom att riva av massa mail! Min intention för veckan är att lägga fokus på vissa jobb tasks, riva av bokföring, gosa med katterna (som förhoppningsvis snart är vänner) och köra på med Deep OM. På fredag har vi event på Fotografiska – längtar!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer