Gamla dagböcker och den stora fixarhelgen

av Stina

Hej tisdagshjärtan! Här kommer lite snapshots från helgen.

Fredagen inleddes med min och Annas Deep OM-klass på Fotografiska. Det var ett event vi gjorde i samarbete med Barncancerfonden, och vi samlade ihop ca 18000 kr genom alla underbara deltagare! Målet var 10000 så det kändes underbart.

Ca 80 personer yogade, Anna spelade musik live och vi hade skapat visuals i skiftande färger som gick från golv till tak – WOW. 

Var så otroligt glad efteråt. Stämningen och energin gick verkligen att ta på. Fler bilder och film kommer snart! 

Efteråt var jag så hypad och fylld med energi, men jag har också lärt känna mig själv. Jag vet att jag kraschar energimässigt efter någon timme när jag haft ett sådant här event. Det är som om jag gett ALLT jag har under sessionen, och sen måste jag fylla på igen.

Så jag köpte hem indisk mat på ett nyöppnat indiskt ställe i Midsommarkransen. Det såg ingenting ut för världen med sitt kaklade golv och anonyma inredning. Men något av det godaste indiska jag ätit i Stockholm! Deras palak paneer med tunna bröd var amazing. Food of India på Nioörtsvägen 26 om ni har vägarna förbi Kransen. 

Sedan började den stora fixarhelgen. Hade inte gjort några planer förutom att get shit done. Började med en storstädning, lämna skräp, hämta paket osv. Sedan åkte jag till pappa för att hjälpa till att rensa ut mina grejer från hans lägenhet inför flytt.

Här e jag väl gullig! Med en kniv redo i handen.

Skoja, tror att det är en fjäder. När jag var liten hade jag en hjälp av vitt hår och var tydligen alltid glad. 

Fram till tonåren det vill säga. Alla dessa dagböcker skrevs ut helt från sexan fram till nian. Jag orkade knappt kika i dem. Jag vet att det är mycket att skratta åt idag, men också mycket som får en att känna men lilla gumman och vilja stryka den tjejen över håret. 

Dagböckerna sparades på min vind. Ska ta ner dem när det är dags att förbereda mitt sommarprat.

HAHA.

Skoja. 

Men seriöst P1, bara att ringa. 

Jag fick med mig en risifrutti hem. En sådan hade jag inte ätit sedan den tiden! Otrolig nostalgi. Fortfarande gott! Men kändes mer som godis än ett mellanmål/frukost tbh?

Obs är ingen sockerhetsare, men kan fnissa tillbaka när jag tänker på mellanmål med Billy’s pizza, såna här, crunchy med fruktyoghurt och O’boy med så mycket pulver att skedfan STOD upp i glaset. 

Men att man samtidigt var MYCKET NOGA med att godis bara fick ätas på lördagen.

Lördagen avslutades med filmen V för Vendetta och samma indiska mat igen, plus en kaka Tony’s Chocolonely. På söndag fortsatte fixarhelgen med en lång to-do. 

Fotade bland annat en MASSA fina grejer som snart kommer upp på min nya Traderasida. Så skönt att rensa och känns bra att saker kan få nytt liv.

På eftermiddagen kutade jag ut i mörkret några km. Så skönt att springa av sig lite när jag varit inne hela dagen och fixat. 

Katterna har varit här. Det som varit bäst med dem är att de tvingar en att pausa. Här skulle jag tvätta och så bara råkade jag hamna med två sovandes katter på mig, och jag på tvättkorgen. 

Ja, vad ska man göra? Det blir  mindfulness av bara farten. Nu har de dock åkt hem. Det känns lite tomt. Holla @ me om någon behöver kattvakt!

Känns så otroligt skönt att ha tagit en tråkhelg och rivit av det här. To do-listan tar aldrig riktigt slut, men nu är den iallafall under kontroll.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer