Fredagslistan!

av Stina

Skål finisar! Det är fredag! Igår var jag på ett event för den alkoholfria ”spriten” Seedlip här i Melbourne. De destillerar örter och liknande för att kunna göra goda drinkar med. Trenden överallt pekar just nu på att det går bättre och bättre att få härlig fredagskänsla utan alkohol.

VECKANS KÄNSLA
Ombytlig som vanligt. Känns som jag lever ett helt liv i snabbspolning här. På ett bra vis. Kanske är det för att jag flyttat runt så mycket? I en stad på 10 år kanske man bor tre år i en stadsdel, ett halvår i en, reser i ett par veckor. Här bor jag fyra dagar till ett par veckor per ställe, och reser några dagar här och där. Melbourne komprimerat!

VECKANS BÄSTA
Har börjat jobba med en ny företagsidé jag är riktigt peppad på. Vill lägga all min tid just nu på att göra den tillverklighet. 

VECKANS SÄMSTA
I onsdags satt jag med ett grupparbete i skolan när jag fick galet mycket magont. Jag satt med fem killar från Indien, Schweiz och Spanien och försökte göra en presentation om Googles corporate strategy medan jag djupandades och fick gå ut och lägga mig på en korridorssoffa varje kvart. Efteråt var jag låg och hade huvudvärk, vilket råkade sammanfalla med att vi behövde bo på ett stökigt hostel just den natten… Aja, everything is changing. Dagen efter mådde jag bättre.

VECKANS BOENDE
Bor i ett townhouse i Richmond med ett par otroliga Australiensare. Det är galet hur lika jag och tjejen är när det kommer till intressen osv. I onsdags hade hon sin business partner på Sydney på besök dock därav hostel. Dock kommer vi nog behöva flytta vidare redan nästa vecka.

VECKANS VANLIFE
Kom tillbaka från natursköna Wilsons Prom i måndags. Ska lägga upp ännu fler bilder snart från livet i vanen (eller kombin, som det kallas här i Aus).

VECKAS MELBOURNE
Pannkakorna på Black Gold i Richmond! Holy moly har redan ätit där två gånger. Visar en bild snart så kommer ni förstå. Även alla vietnamesiska ställen där man kan få en Bahn Mi eller Pho för en billig peng är en vinst.

VECKANS YOGA
Kör en 10 dagars trial på Kindred Yoga i Richmond. Hittills har alla studios varit uppvärmda, oväntat i Australien!

VECKANS MATOBSESSION
Golden mylk! Det vill säga en latte på växtmjölk med en kryddblandning på gurkmeja, kanel, svartpeppar, något lite sött (honung/kokossocker/agave). Ibland även kakao. Godare än det låter – prova! Skulle vilja ha en färdig blandning hemma så man snabbt kan skopa upp en sked utan att behöva stå med fem burkar bara. Kanske ska göra!

JUST NU
Sitter i sängen och klockan är 8.39. Snart ska jag ta mig i väg på Slow Flow-yoga.

HELGEN
En ordentlig studiehelg… Idag måste jag skriva en hemtenta och förbereda en presentation. Lördag, söndag och måndag är det en ny intensivkurs i Innovation 8-17 varje dag. Och tisdag (efter helgen men måste preppas) är det en inlämning av en caseanalys. Hur kunde allt komma på en gång? Vill mest mysa runt i Melbourne och jobba, men glömmer ibland att anledning #1 att jag är här faktiskt är plugget.

Ha en fin helg!
Stinza

Psst. Följ mig på Instagram och Bloglovin.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer