Fredagslistan!

av Stina

VECKANS BÄSTA
Jobba med Color Cone! Otroooligt roligt är det. 

VECKANS TRÅKIGASTE
Jag tog ett hål till i örat i början av mars. Jag har kämpat med att få det att läka men i tisdags fick jag ge upp helt då jag fick en otrolig infektion. Nu ska det få växa igen. Tråkigt då jag tycker det är så fint med massa örongodis! Men kanske inte var menat för mina små öron :(

VECKANS BYRÅJOBB
Jobbade måndag till onsdag på Scandinavian Design Group/McCann – framför allt med två större kampanjer för Nordea. Ska även in i eftermiddag.

VECKANS SAMARBETE
Med MAX veganska lyxshake (bilderna ovan). Så kul när ett collab känns så naturligt! Älskar veganska alternativ och älskar gottiga saker att äta.

VECKANS OUTFIT
Kör vidare på modern cowboy-spåret. Sneakers, en bekväm klänning (denna är från danska Nümph), fransskinnjacka, större örhängen och spejsiga brillor. Pyjamas igår när jag jobbade hemifrån och det regnade.

VECKANS KÖP
Äntligen hittat ett par ormskinnsboots med låg klack! Hallelujah! Kanske fel säsong att köpa boots, men när det äntligen fanns några snygga utan pålagd höjd var det bara att slå till.

VECKANS PODD
Herregud bävar inför släppet av Give a Fuck-podden på tisdag. Vi funderade på att klippa bort episoder, men nöjde oss med att beepa. Handlar mest om sex. 

VECKANS BOK
Läste ut Brotopia av Emily Chang – en utmärkt redogörelse för ojämställdhet och sexism i Silicon Valley. Både underhållande, givande och aktuell!

VECKANS TRÄNING
Varierat! En cykelklass på Urban Ride, ”box and burn” på Fightbox, en 4km löptur och lite core på House of Shapes. Länge leve Bruce-appen där man kan köra överallt!

VECKANS MATOBSESSION
Everything with teryakisås. Och med everything menar jag ju ris, nudlar, tofu, broccoli osv. Inte glass eller kvarg.

VECKANS STREAMING
Fat Salt Acid Heat med UNDERBARA Samin Nosrat på Netflix. Denna underbart flängiga och passionerade kvinna fladdrar runt i Italien, Japan, Sydamerika och Kalifornien på jakt efter de grundläggande elementen inom matlagning. Älskar henne!

JUST NU
Ska träffa min kompis Louise på frukost för att boka vår spontana mat- och vinresa till Italien i sommar. Sedan hämta upp kläder på Lululemon inför lördagen och vara på kontoret lite.

HELGEN
Deep OM på Bleck Forest festival i Hellasgården på lördag! Får se hur länge jag stannar där. På söndag ska jag nog vila och jobba med Color Cone. Jobbet känns inte ens som jobb just nu.

2 kommentarer
2

2 kommentarer

Sofia juli 6, 2019 - 15:46

Hej! Visst var du själv på Bali för några månader sedan? Hur var din upplevelse? Tips på ställen att bo, äta, yoga och surfa? 👋

Reply
Stina juli 7, 2019 - 12:18

Hej!
Yes, var där först med min pojkvän och sen tre veckor själv.
Tänkte skriva ett inlägg om det, men timingen kändes inte hundra mitt i sommaren haha!
Kan rekommendera Canggu. Kände mig alltid väldigt trygg där!
Bra surf, yoga, mat och boenden – rena drömmen!

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer