Examensvecka, kattvakt och massor av roliga event!

av Stina

Så konstig vecka det har varit då alla var lediga men jag hade jävulusiskt mycket plugg/jobb att bränna av. Plus blev spontant kattvakt?? Ok vi tar det från början.

På Kristi himm va jag iallafall tjusig. Har aldrig haft på mig denna wrapklänning från Ganni trots att jag älskar. Den är helt enkelt för genomskinlig + urringad och ingenting funkar under :( 

Kanske borde skaffa underklänning som på den gamla goda tiden (inte min barndom dårå utan typ 50-talet)? Så länge stylade jag dem med jeans och polo som en slags kaftan. Ändå nöjd med den lösningen!

Tjocka guldhoops från & Other Stories (adlink) och solisar från Gina (adlink) samt mina airpods från Urbanista som 1) matchar skogen och 2) jag mirakulöst nog inte tappat bort än???

Det kortare medaljonghalsbandet är btw också från Stories! Med ett gulligt bi på. Är man lite mindre flängig än jag ska man såklart se till att låset är bakåt. Hittas HÄR (adlink).

Vi hittade ett nytt lokalt kafé! Kniv och Kavel i Aspudden har kanske världens godast bulle som består av croissantdeg med kanelbullefilling. Halllåååå kingligt go. Vi tog en som frukostförätt och så en till som frukostefterrätt (däremellan macka och kaffe). Ja, så blev det. 

På fredagens klämmis satte min naprapat nålar i mig (pain) och sen körde jag ett sjujädra jobbrace. Och drack kombucha + åt lakrits. Vid 16 hoppade jag på el cyklo som ÄNTLIGEN har cykelkorg (vilken life changer från svettig ryggsäcksrygg till luft de la luftigt!) och trampade till Hornstull för en öl på Bitza.

Jag och Albin sa till vår kompis Johanna att vi hade blivit sugna på att ha katt. Alltså så där paniksugna. Som att man vill grina när man föreställer sig att ha en katt i famnen. Men det går ju inte tyckte vi pga commitment, bor i lägenhet etc.

Är det här inte LAW OF ATTRACTION så vet jag inte vad som är?!

Dagen efter hade vi nämligen inget mindre än två (2!) katter. De är oss till låns tills minst på onsdag. Så nu ränner två små tonårstjejer runt i lägenheten. De ligger och sover bredvid mig i soffan just nu som en liten kurrande dubbelkringla. 

Så tacksam tihi.

Och nu kommer visst en ny vecka! Långt inlägg detta? Förutom kattmys maximales ska jag:

MÅNDAG: Kul möte och sen opponeringar av uppsatser hela dagen.
TISDAG: Försvar av min uppsats (= klar på Handels??) och sen FEEL GOOD FLOW på Hötorgsterassen! Kom!
ONSDAG: Återigen skoj möte. Sedan preppa och köpa grejer för vi ska ha vårfest i parken vid oss! Vid AW-tid börjar några rulla in.
TORSDAG: NATIONALDAG! Frukost med multipla croissantbullar står på schemat.
FREDAG: Företagsyoga hos McKinsey och så ska undertecknad bli med bettskena hos tandläkaren. Har haft så fruktansvärt ont i käkarna senaste tiden så hoppas det ska hjälpa! På kväll tjejmiddag.
LÖRDAG: Yogaklass som en del av heldagen Bli ditt bästa jag och sedan Deep OM på Urban Deli Takpark. Tror att det kan finnas några platser kvar, anmäl dig HÄR.  
SÖNDAG: Pjuh vila låter det som? Börjar dessutom på ett jobb dagen efter. Mer om det snart!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer