Det där med att jobba hemifrån (+ jag har målat ett skåp!)

av Stina

Inlägget innehåller ett betalt samarbete med Hunkemöller

Det här med att jobba hemifrån är en svår nöt att knäcka. Fördelarna är många. Jag sparar tid på att slippa transportera mig. Jag har tillgång till mitt kök. Jag kan fixa hemma. Jag kan vara bekväm.

Nackdelen är ju dock att jag kan bli lite för bekväm. Ni vet, otvättat hår, dålig hållning och gamla mjukiskläder som borde åkt till återvinningen för länge sedan. På något vis är det viktigt att känna sig lite vinnig när man jobbar. Jag kan sitta en hel dag men inte känna mig lyckad eller produktiv för att det inte KÄNNS som om jag jobbar ni vet?

Att ha ett lite tjusigare hemmaset gör saken lite bättre iallafall. Speciellt om det är i satin för då kan jag slänga iväg Victorias Secrets-kyssar mot alla mina imaginära kollegor. Hunkemöller har massor av grejer under kategorin ”nattkläder” men jag skulle snarare kalla dem ”hemmakläder”. Jag är nämligen en sådan som hoppar ur mina ”vanliga” kläder så fort jag kommer hem.

Vad tycker ni om håret förresten? Första gången ever jag lockar det själv pga ett nytt enkelt verktyg som till och med noobs kan använda och som liksom suger in håret med luft? Funkar oväntat bra! Från Philips. 

CAN ALL THE REAL HOUSEWIVES PLEASE STAND UP
Byxorna hittar ni HÄR och jackan HÄR.

Kanske såg ni på insta att jag målat de senaste veckorna? Här är ett gammalt vitrinskåp som var i någon grådaskig nyans men nu är matt rosa.

Att tejpa runt de ojämna fönsterrutorna krävdes stora mått av noggrannhet och tålamod. Vid det här laget har ni nog märkt att noggrannhet och tålamod inte platser på topplistan över mina bästa egenskaper.

Men icko desto mindre fullföljde jag projektet (med hejarop och hjälp från Albin) och fuckade bara upp lite grann ^^ (färg på gångjärnen men hallå GOOD ENOUGH).

I’m not a regular mum I’m a cool mom.

Är någon i behöv av en kattvakt så holla at me????? Den måste kunna vistas i lägenhet dock, eftersom jag bor på andra våningen. Jag har tränat på tiger här så är väldigt kunnig och van.

PS. Lockarna och sminket är för att jag skulle ut efteråt. Någon jävla måtta får det vara.

PUSS!

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer