Ät en vattenmelon om dagen

av Stina

Tack för den goa responsen på nya bloggen igår!

Den är ännu inte perfekt. Det är så galet många detaljer som ska funka! Om ni ser någon bugg eller något som ser lite sisådär ut kan ni väl hojta till? Kila gärna in på undersidorna och känn efter om det rullar på smoothly. Och hur är laddningstiden av sidan?

Idag började jag dagen med att strosa iväg till närmaster supermarket och shoppa frukt. Har haft så mycket i skolan och med hemsidan de senaste dagarna att jag mest ätit granola, gröt, mackor, snacks och sånt. Gott,  men hjärtat längtade efter lite färsk mat. Det blir inte riktigt så att man fyller kylskåpet när man bor så kortsiktigt som jag har gjort här. Detta är tredje lägenheten i bor i på en månad! Det var i och för sig ett medvetet val. Vi ville se flera olika delar av Melbourne och inte bli för bekväma i ett område.

Hur som haver köpte jag vindruvor (som är ca 100 gånger godare här!), en supertung vattenmelon för 9kr/kg, kakaonibs, gurkmeja, ingefära och grejer för middagen ikväll som blir brown rice, sötpotatis, broccoli, marinerad tofu och lite olika röror.

Nu har jag precis ätit halva vattenmelonen, dvs 3 kg (mer än dubbelt så mycket som på bild). Kissnödighet kommer att infinna sig. Många saker i livet är oklart eller svårbestämt, men detta är jag iallafall säker på. Skönt att ha en fast punkt i vardagen!

Det får mig osökt att tänka på ett passande citat jag såg här om dagen:

Eat one watermelon per day. You don’t have time for other people’s drama if you’re peeing all the time.

0 kommentarer
2

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer