5 bra grejer från veckan hittills

av Stina

1. Athleisure

Bär träningströjan till de skräddade byxorna. Toppa med lite bling. Bekvämt och fin kontrast! Tycker alla sorts labels bör upphöra tbfh. Vilket nya NK Sport också omfamnar. Coolt! Gå och testa kanske?

Nya fräscha höstkängor med lite platå hittas HÄR (adlink via APPRL)

2. Kavalleriet

Snickarbacken 7 med sina för små avokadomackor har slagit igen, men då har ett nytt jobbvänligt citymyscafé öppnat: Kavalleriet bakom Dramaten vid Scenkonstmuséet. Gamla Café Mix för er Stockholmare som drack öl där som minderåriga heh.

En ordentligt mumsig sallad finnes! Med avocado, quinoa, miso verde, tomater, salta mandlar osv!! Tog bort ägget men la till bröd. Tips för sallad är att alltid lägga till bröd. 

3. Anna Korsgren & Deep OM

HUUUUUR fin är hon inte, min musikaliska partner in crime. Vi har storslagna planer med våra DJ Yoga Sessions. De vi hade i somras sålde ju slut på 5 min så för er som missade kommer fler i höst!

Plus: hatten. 

4. Blossa 19

Varje år gör mina duktiga kollegor koncept och design för Blossas årgångssmak. Man reser till en hemlig destination och samlar inspiration till design och smak. Denna vecka avslöjades 2019 års glögg: HAWAII!

Ah-loh-ah. Älskar Hawaii. Har varit där 3 gånger sjukt nog? Glöggen smakar hibiskus, passionsfrukt, kokos och en hint av konakaffe. 

5. Henry + Baloo

Den här veckan går till historien som veckan då jag hittade instagramkontot @henrythecoloradodog. Det handlar om en hund och katt som är bästa vänner. Baloo älskar att ligga på Henrys huvud och mysa ner mellan hundögonbrynen och värma hundöronen med sina tassar. Tillsammans är de på äventyr i Colorados storslagna natur. 

Blir varm i själen och önskar mig en katthatt. 

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer