5 bra grejer från helgen

av Stina

1. Back-to-School

I fredags jobbade jag hemifrån och bestämde mig för att lägga majoriteten av tiden på en riktig fixdag. Istället jobbade jag igår söndag. Lyxen när jag jobbar ca 3,5 dagar/v på mitt ”vanliga” jobb är att jag kan spendera resten av tiden hur jag vill. 

Kallade det back-to-school-dag trots att jag inte ska tillbaka till skolan. Men höst lät så deppigt, är ju faktiskt bara augusti och då skolorna började. Fixfixfix nu har jag gjort typ allt (fast hittade aldrig hörlurarna…) och lagt en GIGANTISK beställning på MatHem så det alltid finns bra basgrejer kommande tiden. Trött på att laga samma sak pga tomt i skåpen och noll inspo. 

2. Naturvin på Tyge & Sessil

Efter fixitrixandet tog jag mig in till stan för vin och middag på Tyge & Sessil som är en naturvinsbar. Kan verkligen rekommendera!!! 

Grymt gott och personal som låter dig smaka på massa olika viner och gärna pratar en stund. Noll dömande om du inte ”har koll” på vin, deras passion var verkligen att hjälpa till att hitta vad du tycker är gott.

3. En goals-tatuering

Om jag hade några stycken hade en sådan kanske fått vara med? Det är ju tre saker jag högaktar. Men nu har jag ju ingen alls, och lär nog inte skaffa heller. 

4. Eldost med vänner

MÅSTE. GÖRA. DETTA. HEMMA.

Eldost – dvs svensk halloumi – med rosmarin, dadlar och chiliolja OJ OJ OJ vad gott det var. 

5. Kantarellpasta

Efter vinbaren fortsatte kvällen tills klubben jag var på STÄNGDE. Rockmormor var alltså ute och svängde till TRE, vilket är en raritet av rang. Jag sov över hos en kompis (nostalgi!) och dagen efter åt vi brunch på Paraden, gjorde ärenden i Fältan och lagade en kantarellpasta som hette duga.

Sandra Beijers recept. 

BUBBLARE: Ryggsäckspåsen

Välkomnar denna förpackningsutveckling med öppna armar. En ryggsäckspåse!!! Från H&M’s butik i Fältan. Kan fler anamma please.

0 kommentarer
2

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer