NYHET: Använd Color Cone presets i GRATISAPPEN!

av Stina

I annonssamarbete med mitt eget bolag Color Cone

Ni har ju säkert inte missat att jag driver Color Cone – en sajt där du kan köpa influencers egna presets, det vill säga filter du kan lägga på dina foton med ett klick (och sedan tweaka efter behov med enkla verktyg). 

Jossan är vid min sida och hjälper till att hålla kontakten med influencers.

Det är i Lightroom ni kan lägga på våra presets, och det har man tidigare behövt betala för. Men vi har nu uppdaterat vår produkt så att alla presets går att använda i gratisappen Lightroom i mobilen! HURRA!

Det har aldrig varit enklare att få till underbara bilder. När du köper dem får du en installationsguide för både mobil- och desktopversionen. Du kan även se HÄR hur du laddar in dem i mobilen. Perfekt också för att känna på programmet innan man skaffar fullversionen. Personligen tycker jag att det är smidigare med det, och gillar att kunna använda presets på både datorn och i mobilen (bilderna synkar emellan också, sjukt smidigt). 

Alla influencers säljer varsitt paket med 5 st filter (presets) i deras egen stil, och här kan du se ett smakprov på varje paket. Glöm inte att gå in på sidan för att dra i slidern och se före och efter – beroendeframkallande!

Josefin Dahlberg

Jag ÄLSKAR Josefins presets som skapar otrolig effekt. De är fyrverkerin av färg och feel good som får dina bilder att glittra till alldeles extra. Utforska och se alla HÄR

Vanja Wikström

Vanjas prests mjuka pasteller, färg och glitter och som får dina vardagsbilder att kännas lite extra drömmiga. Kika på resten HÄR. 

Åh, Idas filter! Kolla vilken perfekt bränna till sommarens bilder. På med SPF:en och kirra brännan i mobilen istället. Solsäkert! Se fler härliga presest HÄR

Sanne Alexandra

Sannes bilder på Color Cones hemsida är alla tagna med iPhonekameran. Jag älskar det, för hon visar verkligen att alla bilder kan poppa med rätt inställningar. Man behöver nästan dra fram och tillbaka på denna ovan, men då ser man verkligen hur en halvdassig mobilbild blir en sofistikerad Instapost. Heja Sanne! Se fler HÄR. 

Linda Hallberg

Makeupgeniet Linda har presets för att plocka fram rätt färger och toner i framför allt porträtt och selfies, eftersom smink är hennes jobb och specialitet. Detta ovan tar bort rodnat och lägger på en vintagekänsla, medan andra förstärker färge. Se alla HÄR (samt fantastiska kreationer). 

Edita Renlund – Foodjunkie

Sist men ABSOLUT inte minst har vi Edita, eller Foodjunkie som hon kallar sig. 5 presets som gör vardagsmat till receptmagasin och mörka middagar till mys deluxe. Mmmm dreglar. Se resten HÄR. 

Kram!

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer