Vecka 43: Bye St Kilda och hej Great Ocean Road!

av Stina

Nu har jag bott två veckor i St Kilda i Melbourne. Det ligger lite utanför Melbourne, ner mot vattnet, och jag har älskat det. Enda problemet är att det ligger en liten bit från skolan och mina andra favoritområden Fitzroy/Collingwood. Men alltså kvällsljuset – titta!

Och vad har jag på mig då? Hatt från Broken Fallen Street (Byron Bay), vintage Harley Davidson-tröja, pärljeans från Monki och sneakers från Saucony. Har ganska mycket samma kläder här, och har knappt köpt en pryl. Det är för att jag har 0g plats kvar i resväskan, som fylls upp av gudvetvad.

Imorgon är sista dagen i St Kilda, så idag tänkte jag plocka ihop en kartong med grejer och shippa hem till Sverige. Hoppas på varmare tider snart så tänkte vara bold och packa ihop varma saker (blir säkert straffad av vädergudarna för det…). Saker som får åka hem är min tunga fransskinnjacka (<3), kashmirhalsduk, 1 par byxor, polotröja och favvotjocktröjan. Dessutom får mina Eytys-sneakers åka i soptunnan. Försökte sälja dem på Hornstulls loppmarknad för 40kr men ingen ville ha dem så de fick följa med hit. Nu är det dock slut på vår lovestory.

Jag har suttit i skolan hela helgen på intensivkurs i branding så känns inte som måndag. Snarare som fredag!

PLANER I VECKAN

MÅNDAG: Yoga, jobbprojekt, klippa podd och spela tennis!
TISDAG: Yoga (sista på älskade Grass Roots Yoga), brunch med svenska Madeleine (har velat gå till veganska Matcha Mylkbar forever), läsa case och gå på kvällsföreläsning i Corporate Strategy. Poddsläp så lova lyssna.
ONSDAG-LÖRDAG: Hämta upp vår vackra kombivan (ingen El Skrutto denna gång) och rulla ut på Great Ocean Road, vilket är en vacker sträcka längs kusten västerut från Melbourne. Någon som åkt den och har några tips? Har hört så bra saker så är väldigt exalterad. Hoppas på lite mindre regn denna gång.
SÖNDAG: Sista heldagen på min Brand Management-kurs. Sedan har jag tentat av 2/4 kurser här i Melbourne – galet att halva tiden har gått redan.

Hoppas era veckor blir magiska!
Stinza

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer