Sommarlistan 2019

av Stina

Listdags! Vi är förvisso redan i mitten av juli, men en följare frågade om jag kunde göra en sommarlista för bloggen – och självklart kunde jag det! Lånade rubrikerna från Anja Forsnor på ELLE <3

Vad ska du göra i sommar?

Jobba på byrån fram till mitten av juli (idag!), sedan lågintensivt häng med nära och kära blandat med jobb (Color Cone, Deep OM, sociala medier och utforska lite nya idéer).

Ska du åka någonstans?

Idag efter Deep OM på Urban Deli tar jag båten till Gotland och stannar innan det är dags för nästa Deep OM lördagen 20/7. Kom! Håll utkik på Urban Delis hemsida för länk, eller i Bruce-appen om du har den. Ska försöka komma ihåg och länka också. 

Sen ska jag försöka vara i den lilla stugan i skärgården lite grann, innan jag åker med min kompis till Toscana i fem dagar för att dricka och äta gott.

Hur länge ska du vara ledig?

Tre veckor från byrån! Men ledig och ledig… 

Vad ser du mest fram emot?

Slötiden i Skärgården, kajakturer, familjetid och italiensk mat.

Vem kommer du vara mest med?

Albin och familjen. Och sen Louise dårå på vår haggresa till Toscana! 

Vad vill du verkligen hinna med?

Ingenting? Jo jag vill hinna läsa en massa böcker. Handlar nog inte om hinna, utan om att prioritera. Att checka ut checka in med sig själv. Har en lista jag kan dela med mig av sen!

Kommer du bli brun?

Jag har en hudton som ofta blir brun. Vilket gör att jag också lätt blir glåmig när jag inte är solbrun. Så jag trivs i en liten bränna, men maxar med SPF i ansiktet för där går färgen ändå bort så fort och huden är känsligast. Ligger inte och pressar så mycket, men nördar heller inte med SPF på t.ex. ben när jag bara är ute och rör mig.

Vi får se hur vädret blir dock! Finns några riktigt bra filter på Color Cone där man ser perfekt solkysst ut utan att skada huden (t.ex. Sanne Alexandras ”Tan Lines”), ett litet tips så här i semestertider… (ja, *reklamsamarbete* för mitt eget företag haha, men for reals). 

Vad kommer du äta?

Vattenmelon med mynta och fetaost. Halloumi. Grillad spetskål och majs. Hummus. Sallader. Smöriga kardemummabullar på Själsö bageri. POTATIS! Älskar sommarmat. Fattiga riddare till långfrukostar! Och såklart en massa pasta i Italien. 

Vad kommer du dricka?

Myskaffe (kaffe man dricker för att det är gott och inte för att man är trött), jordgubbssmoothies (frysta jordgubbar, dadlar, lime), isvatten, kombucha, San Bitter-drinkar, vin. 

Vad kommer du lägga mest pengar på?

Det blir inte en särskilt dyr semester eftersom jag är så lyckligt förunnad att mina föräldrar har ordnat varsitt ställe. Så mysigt boende och god mat i Italien ska jag unna mig att slå till på! Vi åker till Pisa och därifrån direkt tåg österut till en vingård och sedan till en liten bergsby. 

Vad kommer du köpa inför semestern?

Inget på inköpslistan just nu. Fick ett bud från Rituals med massa solkräm och ska försöka rota bland det jag har i klädväg istället för att köpa massa nytt. 

Vad kommer göra den här semestern extra bra?

Att den är kravlös med sista minuten-planeringar och pusslande. Och att den inte är avsevärt beroende av väder. Det ger lugn. 

Vad hade kunnat göra semestern bättre?

Skulle inte skada med en van!!! Kanske blir nästa sommar. Mmmm.

Vad kommer du ha på dig?

Blommiga lösa klänningar, Birkenstock, lösa jeans, stora fultröjor, baddräkt. Har ofta ETT plagg jag fastnar för på semestern och använder tills det går sönder. Det ska gå att bara slänga på sig samtidigt som man är lite fin. Och man ska inte behöva tänka på att ha någon viss sorts underkläder osv. Förra året var det klänningen på bilden ovan. Den fick jag till slut slänga på Bali efter en fläck för mycket.

Hur ska du träna?

Lite så som det passar! Ser till att ha en yogamatta på varje plats för meditation och yoga. Använder gummiband från Casall för träning för framför allt skulderbladen (hållningen!) – så enkelt att plocka med sig och väger ingenting. Kommer kuta lite kravlöst också – gärna utan mobilen. Cyklar dit jag kan. Och slutligen köra lite träningsapp på Försvarsmaktens gratisapp FMTK (Försvarsmaktens Träningsklubb). Kan rekommendera den!

Hoppas ni också får en mysig sommar!

0 kommentarer
3

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer