gas-broms-gas-broms

av Stina

Just nu känner jag väldigt mycket för att vara fin. Ljusa färger och knalliga plagg. Det motar bort den grå höstkänslan. 

Kappan är en supergammal från Esprit som min mamma hade. Jag dammar av den varje vinter och har den vid ungefär fem tillfällen tills jag tröttnar helt på det rosa och lägger undan tills jag blir kär i den igen nästa år.

Tröjan är en mysig favorit som hittas HÄR (adlink via APPRL) och byxorna de mjukaste stretchiga jag någonsin haft men ser ändå dressade ut – PERFEKT. Billiga också, från H&M (adlink via APPRL).  Och lagom långa för mig hallelujah.

Livet är lite tokigt just nu. Är inne i lite olika processer och förhandlingar varav vissa handlar om att backa och andra om att gasa. Hela vardagen är gas-broms-gas-broms. Längtar tills det är ordnat och jag kan börja hitta mer flow. Bloggandet blir lite lidande, både tidsmässigt och för att jag inte kan berätta om allt. Det blir hemliga projekt, möten, ospecificerat ”jobb” osv.  Och jag får inte ro för att skriva om yoga och annat jag vill prata om.

Men har fortfarande kvar mitt mål om 3-4 inlägg i veckan så häng kvar är ni gulliga <3

Nu ska jag jobba lite till på SDG/McCann, springa förbi Assefa Communication på deras pressdag och ha lite möten. Sedan vernissage på galleriet CF Hill. Imorgon bitti åker jag till München av alla ställen. En kompis har flyttat dit. Häng med på Instagram!

Älskar er. 

0 kommentarer
5

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer