Förra veckans alla outfits – dag för dag

av Stina

Jag ska skriva om mer yoga snart. Lovar! Yoga är fortfarande life. Men att gå runt till vardags osminkad i yogatights känns inte så kul längre. Plus hade varit weird på jobbet och i möten. Kontrasterna är ju kul!

Så här kommer förra veckans alla outfits.

MÅNDAG

Mockaboots från Odd Molly (som tydligen slutat sälja skor?), Lil(l)a huset på prärien-klänning från Line of Oslo, favvvojackan och rufsigt hår fyllt med torrshampoo (älskar Löwengrips med koladoft – adlink via Adtraction).

TISDAG

Jeans från Ganni, vit tshirt från Uniqlo, ormskinnsboots från Vagabond och samma jacka. Plus en grå mohairtröja när det blev kyligt.

ONSDAG

70-tal! Mockabootsen, underbara flares från Mango (tips till långisar!) och en tunn orange tröja. 

Och ett par riktigt stökiga brillor som är Albins pappas gamla tror jag? Smycken från Edblad (de gulliga stjärnorna hittas HÄR – adlink via APPRL och kedjan HÄR-adlink)

TORSDAG

Klänning som är ett reafynd för 100 pix från förra året (Monki), sneakers från New Balance och massa hårspännen.

Closeup! Denna gulliga från Grounded Factory. 

FREDAG

”Du ser rik ut idag” sa Albin. HA! Måste vara regnet och den trench jag passade på att ha för att den inte funkar annars när jag cyklar. I övrigt sportade jag ett par gamla favoritbyxor med slits från Acne, puderrosa mohairtröja, röd Mulberryväska och mockasneakers från Eytys. 

I handen en påse från Eataly som present till en födelsedagsdrink vi skulle till: lyxig olivolja, pasta och tomatsås. Vill också ha sånt i present! Ska gå och handla på lunchen en dag snart när jag känner mig lite låg. 

LÖRDAG + SÖNDAG

Skönbyxor. Tandkrämsfläck på hoodie. Birkenstock. Stök på köksbordet. HELG. 

Puss & kram det var hela veckans kläder, förutom träningskläderna dårå. Om ni tyckte det var kul så klicka gärna på hjärtat, är bra när jag vet vad ni gillar att se! 

0 kommentarer
10

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer