Den perfekta partylooken

av Stina

I onsdags var jag på en underbar middag med danska märket Envii och då frågade de mig för deras insta story om jag kunde berätta om hur jag tänker kring den perfekta partyoutfiten.

Jag visste inte innan att jag hade känslor och tankar angående frågan, men insåg när jag berättade att jag visst har mycket idéer om partylooks. 

Jag vill absolut inte ha någonting tight. Herregud, gummur. Jag vill kunna dansa och andas och äta fritt. Det får gärna vara kort men helst inte urringat. Vill inte vara orolig för att saker ska glida upp eller ner. Vida powerbyxor med linne är en partylook jag köper, eller sköna klänningar. Vill heller inte frysa usch nej. 

Kan uppenbarligen inte posera i korta klänningar? Visar strumpbyxkanten och allt. Tur att man inte är kunglig eller liknande. Är inte så classy men real.

Mäkta nöjd med denna look tho! Klädd men ändå festlig klänning som SYNES. Tröttnat på svart. Plus man syns inte på natten och det vill man ju, amarite? Heh.

Stylar med sköna men ändå coola boots (skönt = måste (kör ofta sneakers)) med lite men inte för mycket klack, örhängen och diadem. Rosa ögonskugga men inte sånt som kladdar efter några timmar on le dancefloor.

30% docka, 20% punk och 50% cowboy. Och alltid bekväm. Precis så som jag gillar det.

Annars var det många drömmiga kvinns på middagen! Clara Morberg t.ex. Får energi av sådant! Skrev i min tacksamhetsbok på kvällen att jag är så satans tacksam för att få inspireras av människor i princip dagligen.

Idag är det fredag och vi ska göra ett Deep OM-event på Yoga of Hope på Fotografiska snart. Peppigt är det! Alla 80 platser är fullbokade vilket betyder mer pengar till Barncancerfonden – hurra!

Hoppas ni får en härlig helg! 

0 kommentarer
2

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer