Äntligen bestämt nästa steg på resan!

av Stina

Bikini: Billabong / Vegan: Birkenstock (adlink via APPRL) / Tote bag: Ahimsa Collective / Shorts: vintage Levis jag klippt av 

Hej finisar och hoppas ni haft en underbar jul! Eller en okej jul. Eller, liksom, uthärdat julen. Nu är den iallafall över! Ska berätta om min ”jul” här i Australien snart.

Jag har verkligen skjutit upp all planering kring vad jag skulle göra efter jul. Från när pappa åkte hem från Perth den 26e hade jag varken boende, flygbiljett eller plan.

Det var lite av en miss att vara spontan just under julhelgen. Allt var antingen stängt, fullbokat eller svindyrt.

Men som vanligt löser sig allt och nu har resan tagit en ny vändning! Jag och Albin hängde kvar i Perth en natt till och sen bor vi i Fremantle i två nätter. Det är en förort till Perth kan man säga som ligger precis vid Rottnest Island, där alla söta quokkas fanns. Gillade verkligen Fremantle och hade kunnat stanna ett par dagar till så blir perfekt.

Sen den 29e reser vi till.... BALI! Iiiih, det gör mig så pirrig. Har velat åka dit så himla länge. Alternativet var Australiens östkust (Byron Bay, barriärrevet, Sydney etc) men det kändes lite segt att flyga tvärt över hela detta gigantiska land när Bali bara låg 3h45min bort. Ännu har vi inte ordnat boende, och jag vet inte hur länge jag blir kvar.

Kanske en månad. Kanske två?

Jag känner inte igen mig själv i denna spontanitet, men jag gillar det.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer