4 sommaroutfits

av Stina

Hallå! Idag tänkte jag berätta om fyra klädkombinationer jag haft i sommar och känt mig lite fin i. Likheten är att allt är skönt och lågklackat, och att jag i princip bara använder dessa solglasögon (adlink) denna sommar. Snöar in mig så där ibland, plus har tappat bort andra favoriter.

Brukar inte prata om mode, men vem vet, det kanske blir kul?

Mmm cykeltur på Gotland! Och bara en av 57,000 svenska tjejer som har halvlång leopardkjol i år. Nämen hörrni, man ska inte sticka under stol med att man inte alltid är unik! Den är tjusig på jobbet men även skön. Från Other Stories där den inte finns kvar, men sett många liknande. Kompletteras med Birkenstock, tshirt från Ganni med gullig cowboy cat på, miniscrunchie från Hermine Hold och en hel levain på pakethållaren. 

Samma tshirt var gullig till shorts. Vita vintage Levis jag köpte på Tradera och sen klippte av! HETT TIPS: om du klipper av jeans, kör dem ett varv i tvättmaskinen så blir fransraden helt perfekt uppfransad av sig självt.

Repsandaler från Nomadic State of Mind och korgväska från…wait for it… Rusta!! Mitt bästa köp kanske denna sommar. Ser dyrare ut. 

Har införskaffat en bucket hat, eller fiskehatt, som jag är mycket nöjd med. Skönaste någonsin på sommaren.

Matchade med slinkigt spaghetti strap-linne (på rea just nu HÄR – adlink), gamla Levis från second hand i Köpenhamn, klumpiga dad shoes från New Balance och en vintage fransskinnjacka.

Sist men inte minst! Ett par spexiga jeans som livar upp vilken outfit som helst, ser ut som den trefärgade gräddglassen i låda – och mer somrigt kan det inte bli visst? Även dessa från Ganni (älskar ALLT de gör just nu) och finns faktiskt på rea HÄR.

Matchade med clean vit tischa från Uniqlo, snäckhalsband och tunna guldhalsband – bland annat detta gulliga (adlink).

Får inte nog av färgen. Sandaler eller ormskinnsboots till beroende på väder. Pangfin med ljusgrå stickad tröja över för kallare dagar. 

Det var allt från Stinzas modeblogg idag! Var det kul?

PUSS!

0 kommentarer
4

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer