Vecka 48: Flytt, Fitzroy, croissant & Bon Jovi

av Stina

Mmm dags för en ny vecka. Tyvärr spenderas den inte i en van ute i naturen, men likväl i Melbourne som är en fet stad. Dessutom är det bara 12 dagar kvar i Melbourne nu! Aaah, jag kan inte förstå att det gått så fort.

Idag flyttar vi från mysiga Richmond till norra Fitzroy där vi ska bo med ett annat Australiensiskt par. Verkligen börjat gilla kollektivlivet ändå, så mysigt. Iallafall när det blir rätt match… Kanske ska ha lite roomates hemma i Sverige också? Eller iallafall försöka bli mer vardagssocial! Gillar verkligen Fitzroy, vilket är mecka för yogastudios, veganmat, secondhandbutiker och allmänt hippa hak. Blir nog ett perfekt avslut på Melbournehösten.

VECKANS PLANER

MÅNDAG: Pitcha en företagsidé inför en jury som avslutning på min innovationskurs. Jag kom på vår idé som handlar om hudvård. På kvällen flytta!

TISDAG: Sista lektionen i Australien!!! Nu har jag bara en inlämning kvar, men det ska nog gå ganska smidigt. Ska unna mig att hämta min resväska som stått i ett storage room i en månad. Har levt i ett par jeans, två tröjor, tre tshirts, fyra trosor, tre strumpor, en kjol och en klänning…. Bra utmaning för mig, men börjar tröttna lite nu.

ONSDAG: Testa en ny yogastudio i Fitzroy som heter Good Vibes Yoga. Pepp!

TORSDAG: Spela tennis, äta croissant på Lune och ha ett möte i skolan. Tycker fortfarande tennis är svårt och ganska tråkigt, men har bestämt mig för att göra mitt bästa några veckor till…

FREDAG-SÖNDAG: Yoga, jobba och Bon Jovi-konsert. Resten får framtiden avgöra!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer