Kärlek vid första ögonkastet på Great Ocean Road

av Stina


Vänner! Förlåt att jag har varit borta ett par dagar. Längs med Australiens vägar finns ofta varken wi-fi, täckning eller 4G. I tre nätter har jag sovit i denna skönhet vid namn Mango. En REJÄL uppgradering från El Skrutto vi åkte med sist.

Och jag måste avslöja en sak för er: jag är kär. Det var attraktion vid första ögonkastet och nu vill jag aldrig mer vara utan henne. Hire a Kombi drivs av en familj på deras bakgård utanför Melbourne. Underbara Alyce och George (+ deras hund Dusty, dödsgulliga barn och två marsvin vid namn Plato och Mini) renoverar gamla bilar och hyr ut dem till sådana som jag: stadsbarn som har en bultande längtan efter ett friare och enklare liv – i alla fall för ett par dagar.

Snart ska jag samla ihop alla bilder och visa mer godbitar från resan. Samt hur det egentligen är att leva #VanLife. Dock råkade jag såklart tappa min kamera igår och förstöra objektivet. Nåväl, det var nog bara en tidsfråga så slarvig som jag är.

Nu har vi precis checkat in i stadsdelen Richmond i Melbourne för att bo med ett Australiensiskt par i fyra dagar. Sedan kunde vi faktiskt inte hålla oss, utan beger oss ut på vägarna igen. Iiiih, jag är HELT frälst.

PUSS!
Stinza

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer